"De Fitbit Versa 2 is een onmisbare aanvulling op mijn gezonde lifestyle"

2020-04-09

Een drukke baan, hobby’s, vriend(inn)en, sporten en dan óók nog gezond leven? Het kan, laat Judith Noordzij zien. "Mijn Fitbit Versa 2 is voor mij onmisbaar om mijn gezonde lifestyle met gezond eten, voldoende beweging, goede slaap én mentale rust te kunnen leven."

De Fitbit Versa 2 is Judiths personal assistant

'Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf', heet het populaire boek van Judith Noordzij. Als zichzelf is ze nu naast schrijver ook online ondernemer, spreker en vlogger. Ze leert mensen te ontdekken waar ze gelukkig van worden. Waar ze zelf gelukkig van wordt: gezond en actief leven. En de Fitbit Versa 2 is daarin haar assistent, legt ze uit in onderstaande video.

Nóg inzichtelijker, uitgebreider en accurater

"Fitbit luistert steeds beter naar mijn wensen", constateert Judith tevreden. Vergeleken met de wearables van Fitbit die zij de voorgaande vijf jaar droeg, zijn de activity-, slaap- en hartslagtracker van de Versa 2 nóg veel inzichtelijker, uitgebreider en accurater geworden. Ze zoomt in op de verschillende functionaliteiten.

Stappen tracken en work-outs

Judith: "Geen nieuwe functie, maar wel het belangrijkst. Van roltrappen tot elektrische scooters: we worden continu uitgedaagd om zo min mogelijk te bewegen. Dus moeten we onszelf uitdagen om in beweging te blijven."

"Mijn roze koperen Versa 2 helpt mij hier supergoed bij door elk uur te trillen als ik te weinig stappen heb gezet. Daarnaast kan ik een stappendoel en een work-outdoel instellen en kun je met vrienden activity challenges doen. Leuk én waardevol!"

Continue hartslagmeting

Haar hartslag monitoren is voor Judith enorm belangrijk: "Niet alleen kan ik daardoor qua training het uiterste uit mezelf halen omdat ik weet wat mijn hartslagzones zijn. Ook qua mentale belasting kan ik monitoren hoe het met mezelf gaat: een hogere hartslag in rust betekent stress. Soms heb je niet door dat je te veel stress hebt. En dan is het fijn als de Fitbit Versa 2 dit aangeeft."

Meten en registreren van slaapritme

De slaapregistratie is een stuk uitgebreider geworden, constateert Judith tevreden: "De Fitbit Versa 2 geeft nu ook een slaapscore op basis van de verhouding tussen diepe slaap, lichte slaap en remslaap. Je score kan matig zijn, terwijl je tóch 8 uur hebt geslapen."

"Door de uitgebreide slaapregistratie heb ik ontdekt dat ik het beste om 21.30 u. naar bed kan gaan. En dat ik me niet beter voel na 8 uur slapen, maar na 7,5 uur."

En verder…

Judith is, zoals je hebt gezien in de video hierboven, enorm hard aan de slag gegaan met de Fitbit Versa 2. Ze ontdekte verder nog de volgende voordelen:

  • SmartWake-functie: je wordt gewekt op het beste moment.
  • Batterijduur van meer dan 6 dagen.
  • GPS (mits je ‘m met je telefoon verbindt).
  • Spofity-app.
  • Fitbit Pay voor contactloos betalen.
  • Wekker-functie: trillingen aan je pols waardoor je partner niet wakker wordt.
  • Slaap-modus: lampje gaat ’s nachts niet aan als je je arm draait.
  • Waterdicht tot 50 meter, zodat je de smartwatch onder de douche en in het zwembad kunt dragen.