Weg coronakilo's! Masseer jezelf in vorm met deze superslimme gadgets

2020-08-02

De sportscholen zijn weer open, terrassen stromen vol en het 'normale leven' keert weer een beetje terug. Hoog tijd om de coronakilo's van je af te schudden! Maar voordat je jezelf weer volledig in het zweet werkt, is het eerst tijd voor een warming up. Hiervoor hebben wij de nieuwste massageproducten van Tunturi voor je op een rijtje gezet. Ook maak je kans op een Tunturi Cardio Fit Vibratieplaat V20, dus check vooral de winactie onderin.

Tunturi Massage Gun

Het wordt maar al te vaak overgeslagen, maar warming ups en cooling downs zijn essentieel voor je training. Check daarom de Tunturi Massage Gun. Dit professionele massagepistool stimuleert de bloedsomloop van je spieren, zodat deze helemaal worden klaargestoomd voor je volgende uitdaging. En gebruik je 'm na je workout nog eens, dan zorg je voor een vlotter spierherstel.

Niet iedere spier vraagt om dezelfde behandeling. Gelukkig kun je met de 20 verschillende snelheden en 4 afneembare kopstukken álle spiergroepen de nodige zorg geven. Via het handige LED-touchscherm stel je een programma in, pas je de snelheid aan of check je de batterijduur.

Geen sportmaatje meer nodig

Als je sportmaatje heeft afgezegd en je niemand hebt om je spieren te masseren, dan haal je de Tunturi Massagebalset uit je sporttas. Met deze massageballen masseer je alle diepliggende spierzones en trigger points (de overbelaste delen in een spier).

En het zijn échte natuurtalentjes. Ze zijn gemaakt van kurk, 100% biologisch en vrij van chemicaliën. Daarbij zijn ze zweetbestendig en houden ze dus geen nare geurtjes vast. Kan je niet altijd van je sportmaatje zeggen...

Zo loopt je workout op rolletjes

De Tunturi Massage Roller (Foam) is ideaal om je trigger points te masseren na een workout. Door de verschillende diktes in de roller neem je zowel de grote als kleine spierzones onder handen. En combineer je 'm met yoga-oefeningen? Da's dan 2 vliegen in 1 klap!

Kijk ook eens naar de Tunturi Massage Roller (Kurk). Die is minder flexibel dan de foamroller, maar dat heeft ook zijn voordelen. Door de hogere dichtheid van het materiaal kun je extra druk uitoefen op je overbelaste spieren. Maar: masseer met mate.

Stilstaand uit je plaat gaan

Warming ups of zelfs trainen op 1 plek? Nu kan het! Door de trillingen van de nieuwe Tunturi Cardio Fit Trilplaat V10 stimuleer je de vetverbranding, spieropbouw, botdichtheid én bloedsomloop in je lichaam. Met 3 verschillende programma's en 30 snelheden pas je de intensiteit naar jouw wens aan.

Pak je z'n grote broer, de Tunturi Cardio Trilplaat V20, erbij dan zet je je spieren nóg harder aan het werk. De V20 heeft namelijk extra handgrepen voor bijvoorbeeld push-ups en plankoefeningen. De handgrepen kunnen daarbij in verschillende standen worden gezet voor intensievere oefeningen.

Sporten met Tunturi

In de wereld van Tunturi staan comfort, trainingsgemak, veiligheid en blijvende trainingsmotivatie voorop. Al meer dan 90 jaar werkt Tunturi aan de ontwikkeling van thuisfitnessapparatuur en fitnessaccessoires. Van complete yoga- en pilatessets naar prachtig vormgegeven en functionele gewichten en spierrollers. Kortom, met Tunturi ben je altijd goed voorbereid op je workout en zorg je voor een optimaal spierherstel.

Actie verlopen

Tunturi Cardio Fit V20

Goed nieuws! We geven een Tunturi Cardio Fit V20 weg! Klik op onderstaande button en vertel ons waarom deze vibratieplaat de ultieme toevoeging is aan jouw workout. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.