Schitteren als een ster met de nieuwste sieraden van TI SENTO - Milano

2020-10-04

TI SENTO - Milano is een sieradenmerk voor vrouwen die écht zichzelf durven te zijn. Hun elegante juwelen draag je met zelfvertrouwen, allure en onberispelijke klasse. In dit blog: de wintercollectie van TI SENTO - Milano bestaande uit oorbellen, ringen, kettingen en armbanden.

Licht en malachiet

Deze luxe vergulde stukken en malachietgroene stenen zijn geïnspireerd door de charme van de jaren 70. Een onderdompeling in een weelderige wereld van de art deco-stroming uit de jaren 70. En weer opnieuw ontworpen voor hedendaagse magie.

Een pijl is het nieuwe iconische symbool van kracht en richting. Ontworpen als hele pijlen of gestileerde pijlveren, spelen hun ontwerpen met geometrie en kleurcontrasten. En vergeet niet de ster-sieraden. Hun leidende zirkonia-lichten brengen je donsend onder de nachtelijke hemel.

De magie van vintage

Deze retro collectie dompelt je meteen terug in de magie van de jaren 70. Weelderige zwarte onyx en tortoise stenen bezet met een goudlaag verbeelden een uitzonderlijk vintage collectie. Er is wat luipaardprint toegevoegd voor een vleugje extravagantie. De zwarte onyx is een herinnering om de positieve energie en kracht in ons te voeden.

Deze stevige vintage schakelstukken zijn de protagonisten bij uitstek van deze retro vintage stijl. Hun sloten zijn sierlijk geïntegreerd in de ontwerpen die de aandacht trekken met hun gedurfde en elegante karakter.

De wonderen van het verleden én de toekomst

Vrouwelijke rosé-vergulde stukken en romig parelmoer zorgen voor een zachte en dromerige sfeer. Perfecte en imperfecte geometrie, zachte en harde vormen herinneren ons aan het zoeken naar harmonie en balans.

Zilveren schakelkettingen, transparant grijs, asymmetrische hangers en verschillende soorten texturen worden afgezwakt door een zeer vrouwelijke en zachte rosé-gouden plating en parelglans. Een perfecte balans tussen design, hoge kwaliteit en gevoel voor schoonheid.

Over TI SENTO - Milano

De goudsmeden van TI SENTO - Milano brengen juwelen echt tot leven. Vanaf dag één werken ze niet alleen met goud, maar ook met zilver. Sterker nog, het is juist zilver dat hun harten sneller doen kloppen. Daarbij zijn al hun sieraden voorzien van handgezette stenen en wordt er alleen gebruik gemaakt van 925 sterling-zilver. Voor extra glans en glamour zijn alle sieraden voorzien van een laagje rhodium. Deze geeft bovendien extra bescherming tegen krassen en verkleuring.