BaByliss Curl Styler Luxe: krullen om van te smullen!

2020-12-10

Je zit – letterlijk en figuurlijk – met je handen in het haar… Hoe krijg je nou toch die nonchalante golven? BaByliss komt met een revolutionair nieuwe technologie. De Curl Styler Luxe heeft namelijk een gespleten cilinder met verwarmde platen aan de binnenkant en tegelijkertijd blaast ‘ie koude lucht langs de buitenkant. Zo creëer je makkelijk zachte krullen met een glad, glanzend en langdurig resultaat. Wil je ‘m winnen? Lees dan verder!

De alleraanlokkelijkste lokken

Mooie volle bos krullen? Met de Curl Styler Luxe van BaByliss is dat zo gepiept. Plaats een pluk tussen de twee verwarmde platen en met slechts een halve draai om de cilinder zorg je voor krullen om van te smullen.

Het design is even innovatief als effectief. De quartz-keramische platen in de cilinder verwarmen eerst je pluk. De cool air-technologie blaast ondertussen aan de buitenkant zachtjes koude lucht. Resultaat? De krul wordt meteen gefixeerd voor een langdurig resultaat.

Haarfijne krullen bij ieder haartype

Van zacht en stijl haar dat snel vet wordt tot droger just-woke-up-haar: de Curl Styler Luxe is geschikt voor ieder haartype. Afhankelijk van jouw haardos kies je voor 160°C, 180°C of 200°C. Oh ja, wel zo fijn in je drukke leven: deze styler is razendsnel op temperatuur.

Hoe het werkt? ’t Is zo simpel als tot drie tellen. Eén: plaats je pluk haar tussen de verwarmde platen. Twee: draai je lok 180 graden om de cilinder heen. Drie: glijd met de tool in één beweging langs het haar naar beneden. Perfecte krul? Check!

De Curl Styler Luxe in één oogopslag

  • Innovatieve gespleten cilinder met verwarmde platen en koude lucht.
  • Creëer krullen met één simpele beweging.
  • Drie temperatuurstanden voor alle haartypes.
  • Razendsnel op temperatuur.
Actie verlopen

Win een BaByliss Curl Styler Luxe!

Durf je jouw huidige krultang niet meer met goed fatsoen te gebruiken en wil je een Curl Styler Luxe winnen? Stuur ons dan een mailtje en vermeld waarom jouw krultang dringend aan vervanging toe is. We geven één exemplaar weg. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.