Suitsuit Header
Uitgelicht

Al tien jaar stijlvol op reis met SUITSUIT

Advertorial
Door: Conny
2/07/2018

De koffers, tassen en andere reisaccessoires van SUITSUIT zijn perfect voor wie regelmatig reist en dat graag in stijl doet. In andere woorden: laat hoofden omdraaien bij de bagageband wanneer jij voorbij loopt met je koffer of tas van SUITSUIT. Dit jaar bestaat het merk tien jaar en dat wordt gevierd metde meest stijlvolle reisbagagecollectie tot nu toe.

Stijlvol en slim

Ben je graag tot in de puntjes verzorgd, dan mogen ook je koffers en tassen aansluiten bij dit perfecte plaatje. Een koffer van SUITSUIT is dan hét verlengstuk van je look. Zo maak je zelfs op het vliegveld een Insta-worthy selfie met SUITSUIT koffer op de achtergrond. De collectie van SUITSUIT bestaat uit handbagagekoffers, reiskoffers, packing cubes, toilettassen en tassen. De hippe kleuren zorgen ervoor dat alles op jouw manier te mixen en matchen is, zodat je een unieke travel look creëert.

SUITSUIT denkt met je mee

Geen gerommel in de koffer meer dankzij de handige packing cubes van SUITSUIT. Dit zijn hoezen van hoge kwaliteit waarmee je jouw kleding en accessoires beschermt en sorteert tijdens het reizen. Op de plaats van bestemming weet je precies wat waarin zit en hoef je nooit te zoeken naar jouw favoriete partydress of lingerie. Ook is het inpakken van je koffer voor de terugreis een stuk eenvoudiger dankzij de packing cubes.

Al tien jaar stijlvol op reis

Wist je dat SUITSUIT dit jaar haar tiende verjaardag viert? Dat doen ze met een speciale 10th Anniversary collectie met koffers, tassen en reisaccessoires met prachtige bloemenprints en pasteltinten. De fleurige prints vind je terug op drie maten handbagage- en reiskoffers, matching packing cubes en accessoires zoals een toilettas of lingerie organiser. Zo voer je de hippe floral trend door tot in al jouw travel essentials. Het gaat hier om een limited edition collectie, dus als je zo’n speciaal product wilt bemachtigen, is nu hét moment!

Travel light

Wie slim is, reist licht. Want dat scheelt je flink wat gesjouw en denkwerk. De koffers van SUITSUIT zijn licht van gewicht, dus wanneer je ze vult met alleen de items die je écht nodig hebt, zal je een zorgeloze reis hebben. Hoe je dat doet? Wat kleding betreft neem je items mee die onderling allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Maak setjes op je bed en zorg ervoor dat alles met elkaar samen kan voor diverse gelegenheden. Zo kan je een luchtige jumpsuit overdag dragen terwijl je door de stad struint, maar ook ’s avonds in de club door deze te combineren met een paar killer heels.

Wat cosmetica betreft valt er ook flink te organiseren: kies voor travel size verpakkingen van jouw favorieten. Zo voorkom je gedoe wanneer je met alleen handbagage reist. Zorg ervoor dat je make-upstash compact is en in één toilettasje past, want zeg nou zelf: je hebt echt wel genoeg aan één highlighter, in plaats van drie.

Het draait om de inhoud

Koffers van SUITSUIT zijn een plaatje om te zien en heel functioneel, maar de inhoud van je koffer verdient ook de nodige aandacht. Hier bieden de stijlvolle accessoires van SUITSUIT uitkomst. Bescherm je favoriete ondergoed met een lingerie organiser, zodat alles mooi, netjes en kreukvrij blijft. Hier kun je natuurlijk ook je lievelingsbikini in kwijt. De packing cubes houden je kleding schoon, droog, fris en net zo netjes als hoe je de koffer hebt ingepakt. In de toilettas stop je de beauty essentials die onmisbaar zijn op reis. Georganiseerd op reis gaan was nog nooit zo makkelijk en stijlvol.

Winactie

Win een SUITSUIT 10th Anniversary shopper of rugzak!

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Author Conny
Conny
? Praat mee

Hoeveel koffers neem jij mee voor een vakantie van een week?

De discussie kan niet worden getoond vanwege je cookie instellingen.