1Headerpaardenstaart
Get The Look

3 x een snelle en originele paardenstaart

Door: Conny
19/09/2016

Wie halflang of lang haar heeft, draagt ongetwijfeld weleens een paardenstaart. Dit is een ideale hairstyle bij gebrek aan tijd of op een bad hair day. Maar buiten dat, staat het ook fris en laat een mooie ponytail je gezicht meer in het oog springen. We tippen 3 looks die net even wat leuker zijn dan de standaard staart.

Lady Gaga ponytail

Lady Gaga rockt ‘m al tijden op deze manier en gelukkig is ‘ie heel makkelijk zelf te doen. Pak je haar bij elkaar bovenop het hoofd en zet het vast met een elastiekje. Pak nu een pluk haar uit de staart en wikkel dat rond het elastiekje. Zet het, na een paar keer ronddraaien, vast met een paar schuifspeldjes en spray er eventueel wat haarlak in om te fixeren. Voilá, zo heb je een extra hoge staart met een ‘echt-haar-elastiekje’.

1Artikelstaart3

Messy lage paardenstaart

Een lage paardenstaart staat nonchalant en chic, een tikje Parisienne. Je kunt dit natuurlijk doen met glad haar, maar nog leuker is het om ‘m te maken met messy hair. Misschien heb je van jezelf al slag. Dan is het een kwestie van een beetje texturizer in het haar knijpen en het haar vooral niet glad borstelen. Heb je fijn haar zonder slag? Föhn het dan en werk het liefst met haar dat een dag of twee niet gewassen is voor extra grip en textuur. Ook hier gebruik je wat texturizer om je look extra body te geven. Een transparant elastiekje in je lage paardenstaart maakt je look extra natuurlijk.

1Artikelstaart

Hoge vlechtstraat

Best of both worlds: een vlecht en paardenstaart in één, hoe cool is dat? Pak je haar bovenop bij elkaar en maak een staart met een elastiekje in de kleur van je haar. Vlecht nu de paardenstaart in en maak je haar aan de onderkant vast met een klein elastiekje. Deze hairstyle geeft je een clean look en zorgt ervoor dat het haar nooit in je gezicht kan komen. Handig dus tijdens het sporten! Is je haar bezweet na het sporten, maar heb je geen tijd om het te wassen? Gebruik dan een wetlook gel om je hairdo extra sleek te maken.

1Artikelstaart2
Author Conny
Conny