Header Valentijn Nagels
Uitgelicht

4 x rood op Valentijnsdag: dit zeggen je nagels over jou!

Door: Conny
5/02/2017

Er zijn 50 shades of red, maar wat zegt de kleur van de liefde op je nagels eigenlijk over jou? Zorg ervoor dat je overal op voorbereid bent (een aanzoek! een serenade! een eerste date!) en lak je nagels in een passievolle tint die past bij de meest romantische dag van het jaar.

Kleur: nude
Wat zeg je met deze kleur: Met een nude tint zoals lichtroze op je nagels laat je zien dat je een klassieke en verzorgde smaak hebt. Waarschijnlijk neem je je werk en persoonlijkheid vrij serieus. Nudes zijn chic en fris, maar wanneer je keer op keer voor nude kiest, ben je waarschijnlijk een echte perfectionist. Probeer soms ook eens iets anders, meer onverwachts.

Bij welke gelegenheid draag je deze kleur: Op een date wanneer je nog niet het achterste van je tong wilt laten zien. Een eerste date waarbij je liever op safe speelt of wanneer je zelf nog niet helemaal weet wat je van de ander moet vinden.

Kleur: felrood
Wat zeg je met deze kleur: Een felle kleur op je nagels laat zien dat je in bent voor plezier, maar het ligt iets gecompliceerder. Wie felle nagellak draagt is namelijk hip, en ook een beetje verlegen. Waarschijnlijk draag je ingetogen kleuren qua kleding en gebruik je felle nagels om je persoonlijkheid meer naar voren te laten komen. Een neonkleur is jong en speels, maar felle roze of roodtinten zijn verleidelijk en laten zien dat je weet waar je seksuele krachten liggen.

Bij welke gelegenheid draag je deze kleur: Tussen de lakens of tijdens een vurige date. Je weet wat je wilt en gaat recht op je doel af. De felle nagels helpen je je verlegenheid opzij te zetten en geven je dat extra zetje in de rug om iets stouts te doen.

Kleur: donkerrood
Wat zeg je met deze kleur: Een donkerrode kleur op je nagels is allang niet meer alternatief of goth, maar juist helemaal on trend en een tikje verleidelijk. Je straalt er iets rebels mee uit en je geeft je look er een stoer randje mee. Donkerrood is het nieuwe felrood wat fashion betreft, een absolute must, net zoals dat perfecte paar pumps in je garderobe.

Bij welke gelegenheid draag je deze kleur: Tijdens een avondje cocktails met vriendinnen of wanneer je een onverwacht bezoekje brengt aan die hunk op wie je al een tijdje een crush hebt. Trek de stoute schoenen aan, lak je nagels in een gedurfde donkerrode tint en vraag hem gewoon mee uit op Valentijnsdag. Nee heb je, ja kun je krijgen!

Kleur: rood met glitters
Wat zeg je met deze kleur: Glitter jasjes, jurkjes en schoenen vind je een beetje teveel van het goede, maar glitternagels zijn de ideale manier om je vrije geest los te laten! Let it go, vergeet de sleur van alledag en live a little met een sprankelende glitter rode nagellak op je nagels.

Bij welke gelegenheid draag je deze kleur: Wanneer je de realiteit even wilt vergeten en het je niet kan schelen wat andere mensen ervan denken. Perfect voor een avond in de club of op een date waarbij je open staat voor alles. Ga ‘s nachts in de draaimolen, dans tot in de vroege uurtjes of ga met hem mee naar een feestje van iemand die je niet kent. Een onverwacht avontuur staat voor je deur met goed gelakte glitternagels.

In Article Valentijn
Author Conny
Conny