Header
Uitgelicht

Get ready for summer met voordeel

Door: Marit
28/03/2017

De zomertijd is ingegaan, het zonnetje schijnt en het is weer een uurtje langer licht buiten. Maar zijn we zelf al mentaal klaar voor de zomer? Zorg ervoor dat je goed voorbereid de zomermaanden in gaat!

Zomer klaar

Voordat we de echte zomermaanden weer tegemoet gaan, is het fijn om weer een aantal producten in huis te hebben zodat je beschermd en voorbereid bent. Bij Body & Fit vind je alles wat je nodig hebt als het om sport en voeding gaat. Op het gebied van gezondheid, sport en zon geven wij jou een aantal tips om jezelf summer ready te maken. De aanbevolen producten zijn ook nog eens verkrijgbaar met een fikse korting!

1. XL-S Medical

Met de producten van XL-S Medical is het mogelijk om nog sneller gewicht te verliezen. Tijdens het afvallen wil je natuurlijk steeds meer gewicht verliezen en een nieuw (vaak lager) getal op de weegschaal zien staan. Maar dit is vaak van korte duur.. De producten van XL-S Medical zorgen ervoor dat de eetlust en calorieopname worden verminderd. Met de Medical Vetbinder Eetlustremmers verlies je tot 3 keer meer gewicht en de producten zijn nu ook nog eens te krijgen met 35% korting!

2. Lucovitaal

Lucovitaal heeft een breed assortiment met voedingssupplementen. De ingrediënten in deze supplementen helpen aan een gezond behoud van de blaas, stoelgang, rust, botten, gewrichten, spieren, energie, vitaliteit en weerstand. Bij de producten van Lucovitaal geldt nu ook nog eens 2+2 gratis! Een goede voorbereiding voor de aankomende zomer dus.

3. Centrum

Het is belangrijk om genoeg vitaminen tot je te nemen. Dit voorkomt dat je weerstand laag wordt en het geeft je sneller een fit gevoel. Met de tabletten van Centrum barst jij in de zomerdagen van de energie.

Article

4. Zonbescherming

Het is belangrijk dat je goed beschermd bent tegen de hoge UV-stralen van de zon. Er zijn talloze merken met goede producten als het om zonbescherming gaat. Kies een product waar jij je fijn bij voelt en voorkom 'een rood tomaatje' aan het einde van de dag... Ook is het belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Een lippenbalsem kan ook nog een leuk kleurtje aan je gezicht geven.

5. Haarverzorging

Je losse en warrige haar lekker simpel in een hoge knot op je hoofd is een fijne zomercoupe. Geen zwetende, lange lokken langs je gezicht of in je nek. Maar let er op dat je ook in de brandende zon je haar goed verzorgt. Zeker als je vaak een knot draagt, vergeet je dit waarschijnlijk snel. Het beschermend haarmasker van Posh herstelt en voedt je haar na blootstelling aan zonnestralen en het zeewater. Twee vliegen in één klap dus!

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit