1Mattelipstickheader
Review

9 matte lipsticks om je stash mee uit te breiden

Door: Esmée
28/09/2016

Ben jij je glanzende lipstick helemaal zat en vind je het tijd voor iets anders? Probeer dan een keer een matte lipstick. Maar welke matte lipstick past het best bij jouw wensen? Wij zochten het voor jou uit.

Maybelline Vivid Matte Liquid
Deze lipstick is eigenlijk semi-mat. Echter wanneer je hem opdoet, geeft hij een intense kleur af en voelt hij romig aan op de lippen. De geur van de lipstick is parfumachtig. Hij is verkrijgbaar op de website in 7 opvallende kleuren.

Rimmel Lasting Finish Lipstick BY KATE MATTE
Wanneer je deze lipstick aanbrengt, zal je merken dat hij veel kleur afgeeft. Hij voelt wederom romig aan en is sterk gepigmenteerd. 5 van de zeven spetterende kleuren zijn verkrijgbaar op de website.

INGLOT MATTE Lipstick
Opvallend aan deze lipstick is dat hij een chique omhulzing heeft. Omdat de lipstick erg mat is, is hij wat lastiger aan te brengen. Deze lipstick is verkrijgbaar in 9 intense kleuren en geeft een mooie volle dekking.

L’Oréal Paris Color Riche Matte
Ook deze lipstick is goed gepigmenteerd en blijft lang zitten op de lippen. Opmerkelijk is dat hij erg licht aanvoelt op de lippen. Handig aan de lipstick is, dat hij gemakkelijk aan te brengen is door de wat scherpere punt.

1Artikellipstickmatte

L’Oréal Paris Infaillible Matte Max
Deze lipstick is anders dan anders. Hij heeft een zacht bolletje met poeder! Jawel, een poeder met een romige structuur. Je voelt hem nauwelijks zitten. Je lippen worden echter wel iets droger. Door de kegelvormige applicator is hij gemakkelijk aan te brengen. Hij is verkrijgbaar in zes kleuren.

Rimmel London The Only 1 Matte Lipstick
Deze lipstick staat voor elke gelegenheid voor jou klaar! Hij bevat hydraterende ingrediënten en is zacht van textuur. De lijn bestaat uit 4 kleuren.

Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick
Deze lipstick heeft een luxe uitstraling en lijkt op het merk 'Mac'. Houd je van felle kleuren? Dan is deze lipstick lijn wellicht iets voor jou. De lipstick is romig en comfortabel.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick
De clinique lipstick voorziet jouw lippen van een goede hydratatie en veel pigment. Door de hydratatie droogt hij niet uit op je lippen. Top toch!?

Sleek Matte Me
Deze lipstick droogt door de extra matte kleur wel wat uit op je lippen. Het aanbrengen is hierdoor wat lastiger. Echter blijft hij wel lang zitten. Dus wil je een ultra matte lipstick voor de hele dag, kies dan voor deze!

Img 3240
Esmée