Accessoires Kwastjes
How to

Nieuwste trend: accessoires met kwastjes

Door: Marit
8/06/2017

Sieraden met kwastjes zijn weer helemaal hot in 2017. Je ziet ze aan oorbellen, kettingen en armbanden. Wij vertellen je hoe je de leukste sieraden met kwastjes kunt dragen.

Colourful: de kwastjes vol met kleuren

In de zomer ga je voor kleur. Je kunt het zo gek maken als je zelf maar wilt. Draag bijvoorbeeld deze ketting met roze kwast van Orelia bij een dun topje of jurkje. Of versier je armen met kleuren en kwastjes. Een subtiel klein kwastje aan je armband is al een erg mooi detail bij je outfit. Het merk CO88 Collection maakt subtiele rekarmbanden die uitgebreid zijn met kraaltjes en kwastjes.

Kwastjes: de perfecte toevoeging voor je tas

Tasjes met franjes zijn vooral populair op de festivals. Deze tassen van Burkely maken ook veelvuldig gebruik van kwastjes. De crossbodytas Noble Nova van Burkely is een leren tas met als extraatje een hanger met kwastjes. Deze kun je er ook weer af halen en aan een ander accessoire toevoegen. Ook By LouLou maakt tasjes die perfect zijn voor een middagje (of avond) op het terras. Je vindt ze in verschillende kleuren en kunt ze op elke manier toevoegen aan jouw outfit.

Niet alleen in de clutch-edities bestaan de varianten met kwastjes, ook grotere tassen zijn hot met deze combi. Chabo Bags maakt gave modellen met kwastjes en opvallende munten aan de zijkant van de tas. Maak het verschil met deze beauties!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Wij hebben uitgebreid rondgekeken op inspiratiekanalen als Instagram en Pinterest. Je ziet de mooiste, gekste en heftigste combinaties als het gaat om de kwastjes. Ben je nog onzeker over deze nieuwe trend? Dan zullen de volgende afbeeldingen je zeker op weg helpen.

Win

Een Orelia armband!

We geven een prachtige Orelia armband met bedels en kwastjes weg. Stuur nu een mail naar stijl@bol.com met in de subjectline ‘Orelia kwastjes armband’ en daarbij jouw naam, adresgegevens en een reden waarom jij deze geweldige armband moet winnen. Wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van deze fleurige en kleurige armband.

Wij kiezen 26 juni de winnaar. Hou ons Instagram-account @stijlbolcom goed in de gaten voor de bekendmaking. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze winactie en worden daarna uit onze systemen verwijderd. Zie ook de actievoorwaarden.

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit