Header 3
Nieuws

Allemaal aan de lip kit

Door: Conny
20/07/2016

De lip kit is hot! Zusje van The Kardashians Kylie Jenner heeft haar volle trademark lippen flink uitgebuit met een beauty-imperium als resultaat. Haar Kylie lip kits zijn na lancering binnen minuten uitverkocht! Iedereen wil die volle, matte of glanzende lippen a la Kylie. Je hoeft niet in de rij te staan, want er zijn gelukkig tal van andere merken die prachtige lip kits aanbieden.

In Article Lippen

Wat is een lip kit?

De lip kit zoals die van Kylie Jenner bestaat uit een soepel lippotlood en goed gepigmenteerde, vloeibare lipstick. Met die combi maak je volle, zwoele lippen a la Miss Jenner. Kylie’s lip kit is er in mat en glanzend en ontelbaar veel kleuren. Jenner en haar posse maakten ook een filmpje ter introductie van de lip kits. Een beetje opmerkelijk is het filmpje wel, maar de lip looks zijn stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd.

In Article Lippen2

Stel je eigen lip kit samen

Je hoeft deze combi natuurlijk niet per se als kit aan te schaffen, want misschien heb je nog een goed lippotlood in je eigen collectie en zoek je daar een lipstick bij of andersom. Ook zijn er prachtige doosjes met meerdere kleuren lipstick erin, zodat je er allerlei looks mee maakt. Handig voor op reis, want je hoeft nu maar een doosje mee te nemen. Qua look wil je weleens wat anders, bijvoorbeeld de ene dag mat en de andere dag glanzend. Investeer in een lippotlood, matte lipstick en doorzichtige gloss. Met de gloss tover je matte lippen om tot een glanzende mond om te zoenen!

Author Conny
Conny