Hsb100 E In Use
Review

BaByliss Hot Straightening Brush: dé stylingtool voor steil haar met volume

Advertorial
Door: Joyce
5/12/2017

Tijd tekort voor een uitgebreide haarstylingroutine, maar wil je wél graag steil haar? En dan het liefst zo snel mogelijk? Met de BaByliss stijlborstel (voluit: BaByliss Hot Straightening Brush) krijg jij al kammend super glad en glanzend haar – mét natuurlijk volume. Stressvrije ochtenden & good hair days: check. Allemaal dankzij deze 2-in-1 stylingtool! De bol.com Stijl-redactie testte deze life uhm… hair saver en reviewde ‘m.

Al sinds 1961 innoveert BaByliss vanuit Parijs de haarmarkt. Niet voor niets is het Franse merk sindsdien wereldwijd dé specialist als het gaat om haarstylingtools. Kies je voor BaByliss, dan kies je voor innovatieve stylingtools, die hun beloftes waarmaken en jou altijd het mooiste beautyresultaat bieden.

De BaByliss Hot Straightening Brush is een van die innovatieve stylingtools. Met deze BaByliss stijlborstel bereik je glad en glanzend steil haar mét volume – in een handomdraai! Niet langer eerst je haar kammen en dan steilen. Met deze stijlborstel krijg je het resultaat van een uitgebreide haarstylingsessie; met slechts één stylingtool en in één keer kammen. Ideaal!

Stijlborstel versus stijltang

Wat de BaByliss Hot Straightening Brush uniek maakt, is dat je er steil haar mét volume mee creëert. Dit onderscheidt deze stijlborstel dan ook van een reguliere stijltang. Bij een stijltang maak je je lokken 100% steil, van de haaraanzet tot de puntjes, door het haar tussen twee platen te zetten. Bij een stijlborstel is dat anders: je steilt het haar tijdens het kammen, zonder druk uit te oefenen, en behoudt zo de 'oompf' in je gehele haar.

Haarborstel 2.0

Op het eerste gezicht lijkt de Hot Straightening Brush misschien op je normale haarborstel, maar niets is minder waar. De stijlborstel werkt wél even snel en makkelijk als een borstel, maar is net iets innovatiever. Zo bevat deze in totaal 126 borstelpinnen, waarvan 3 verschillende met elk een eigen functie, voor het beste resultaat:

  • 34 plastic borstelpinnen: ontwart de haren zacht
  • 50 siliconen borstelpinnen: positioneert het haar dicht bij het warmte-element
  • 42 keramische borstelpinnen: maakt het haar snel en efficiënt glad

Bye bye pluizig haar

Haarfrustratie nummer één – zeker in het najaar: pluizig en statisch haar. Gelukkig rekent de Hot Straightening Brush daarmee af. De stijlborstel bevat twee ionengeneratoren, die ervoor zorgen dat je haar ultra glad is en blijft, zonder pluis.

Good to know: tijdens het gebruik van de borstel hoor je een zacht krakend geluid. Dat zijn de actieve ionengeneratoren zorgen voor glad, glanzend haar.

Ionic Verkleind

Nooit meer pluizig haar dankzij de ionengeneratoren in de BaByliss Hot Straightening Brush

Zo gebruik je de BaByliss Hot Straightening Brush

De BaByliss stijlborstel is net zo makkelijk in gebruik als elke andere borstel. Gebruik de Hot Straightening Brush altijd op handdoekdroog haar (minstens 80% droog) en werk - net als met een stijltang - pluk voor pluk. Neem een pluk, plaats de borstel onder deze pluk en kam deze dan langzaam door. Één keer kammen voldoet. Et voila: natuurlijk steil haar met volume!

Getest: de BaByliss Hot Straightening Brush

Een 2-in-1 borstel voor steil haar met volume: yes please! De Bol.com Stijl-redactie testte de BaByliss Hot Straightening Brush dan ook met plezier. Hier het eindoordeel:

Mara (26): “Wat een topproduct voor mijn dikke, snel pluizige haar! Nog nooit was mijn haar in zo’n korte tijd steil en glad. De BaByliss Hot Straightening Brush is gemakkelijk in gebruik en het borstelen voelt heel natuurlijk. Het enige nadeel, vind ik, dat je wat kortere haren (zoals de babyhaartjes bij mijn oren) niet gemakkelijk stijl kunt maken. Maar daartegenover staat het grote voordeel dat je het volume in je haar behoudt. Als je je haar stylet met een stijltang wordt het helemaal plat, maar met deze borstel blijft je haar volumineus. Erg mooi!”

Kim (23): “Ik vind de BaByliss Hot Straightening Brush erg fijn! Ik steil mijn haar eigenlijk nauwelijks, omdat het er altijd heel pluizig uit komt te zien. Gelukkig bewees deze stijlborstel het tegendeel. In slechts 20 minuten was mijn haar steil en glad, supersnel! Net als bij een normale stijltang style je je haar pluk voor pluk. Maar omdat de borstel ook meteen fungeert als haar-diffuser, scheelt het veel tijd. In combinatie met mijn favoriete haarolie had ik in no-time ik steil en pluisvrij haar. Aanrader, als je het mij vraagt!”

Getest: BaByliss Hot Straightening Brush > De before & after-foto's
Achterkant Krullen
Before: Kims natuurlijke krullen
Voorkant2
After: Kim na het gebruiken van de Babyliss Hot Straightening Brush (voorkant)
Achterkant2
After: Kim na het gebruiken van de BaByliss Hot Straightening Brush (achterkant)
Babyliss Review 2
Before: Mara's natuurlijke haar
Babyliss Review 3
After: Mara's haar na het gebruiken van de BaByliss Hot Straightening Brush (zijkant)
Babyliss Review 5
After: Mara's haar na het gebruiken van de BaByliss Hot Straightening Brush (voorkant)
1 van 3

De pluspunten

Stiekem best overweldigend (en hebberigmakend!) hè, zo’n storm aan stylinginformatie? Daarom alle voordelen van deze BaByliss stijlborstel nog één keer op een rijtje:

  • Borstel & steil je haar tegelijkertijd;
  • Natuurlijk haarvolume blijft behouden;
  • Extra snel klaar dankzij het grote borsteloppervlak;
  • Altijd een glanzend, pluisvrij en antistatisch resultaat dankzij de ionen;
  • Geschikt voor elk haartype dankzij de 3 temperatuurinstellingen: 160 C voor dun en breekbaar haar, 180 C voor normaal haar en 200 C voor dik en krullend haar;
  • Keramische coating ter bescherming van het haar;
  • Vergelijkbaar in 2 kleuren: stijlvol zwart & trendy fuchsia.
Hsb100 E Pink Hr
Winactie

Helaas is de winactie van dit blog verlopen!

Bekijk onze andere artikelen voor meer winacties

Joyce Nafzer Profile
Joyce