Ba Byliss Beatyweken Bol Com 3030050145489 Krultang5
Advertorial

Creëer prachtig haar met een BaByliss krultang of stijltang

Advertorial
Door: Lianne
29/08/2018

Hey beauty, voor welke haarlook ga jij vandaag? Een mooie krul of toch gesteild? Met de stijl- en krultangen van BaByliss maak je jouw favoriete kapsel zelf. Met welke krul- of stijltang je dat doet, en hoe precies, dat leggen we graag uit. Maak je klaar voor een flinke dosis haarinspiratie en beautytips!

Voor iedere look de perfecte krul met een BaByliss krultang

Met krullen kun je eindeloos variëren. Houd jij van een compacte krul of heb je liever een grove glamourous slag? Of wat dacht je van beachy waves! Met een BaByliss krultang is iedere haarlook binnen handbereik.

Een krultang met Sublim Touch coating

De Sublim Touch krultangen van BaByliss geven precies wat de naam doet vermoeden: een subliem resultaat. Elke BaByliss krultang uit de Sublim Touch-lijn heeft keramische coating, wat optimale bescherming biedt voor je haar en ultra gladde krullen maakt. Die keramische coating zorgt ook nog eens voor constante warmte. Hierdoor blijft de temperatuur van de krultang altijd en overal even hoog, van je haaraanzet tot de puntjes. Het resultaat? Mooie, gladde krullen die de hele dag perfect in model zitten.

De Sublim Touch krultangen zijn verkrijgbaar in twee maten. Compacte krullen maak je met de BaByliss C319E Sublim Touch. Deze krultang heeft een diameter van 19 millimeter, waarmee je kleine krullen maakt. Wil jij krullen van normaal formaat, of zelfs grote krullen? Dan pak je de BaByliss C332E Sublim Touch erbij. Met een diameter van 32 millimeter tovert deze krultang iedere lok om tot een krul waar je u tegen zegt.

Dikke plus voor de Sublim Touch krultangen van BaByliss: ze zijn dankzij de keramiek in no time op de gewenste temperatuur! Met tien temperatuurinstellingen tussen de 150 en 180 graden stem je ‘m zelf af op jouw haar. Zelfs gekleurd haar zit zo in de krul met deze krultangen. En het mooiste is: op de Sublim Touch ontvang je nu 10% kassakorting!

Een BaByliss krultang die jouw haartype kent

Jij kent je haar als geen ander. Maar weet je wie jouw manen nog meer door en door kent? De BaByliss Sensitive Protect C625E - Krultang. Deze krultang herkent welk haartype jij hebt en past hier automatisch de temperatuur op aan. Zo hoef je dus niet meer te testen op hoeveel graden jij je haar het best kunt krullen!

Met de BaByliss Sensitive Protect C625E is krullen makkelijker dan ooit tevoren. Deze extra lange krultang is 180 millimeter lang, een lengte waar ook kappers mee werken. De diameter is 25 millimeter, wat een goede middenmaat is om mooie krullen mee te maken. Het keramische verwarmingselement zorgt voor een constante warmteverdeling over de gehele lengte en is snel op temperatuur. Leuke extra aan deze krultang: je kunt het laatste plukje van je lok op twee manieren vastzetten. Op de cool tip aan het uiteinde van de tang óf met het kleine klepje bij het handvat.

Ba Byliss Beatyweken Bol Com 3030050069402 Of 3030050069433 Krultang1

Ontdek de Sublim Touch C319E.

Ba Byliss Beatyweken Bol Com 3030050069402 Of 3030050069433 Krultang2

Ontdek de Sublim Touch C319E.

1 van 3

Aan de slag met de stijltang

Een stijltang kan je beste vriend zijn. Door dik en dun gaan jullie samen de strijd tegen warrig of pluizig haar aan. Jullie gezamenlijke doel? Steile lokken om jaloers van te worden! De stijltangen van BaByliss hebben allemaal keramische platen. Sterker nog, met wel 66% garandeert BaByliss het hoogste gehalte keramiek in haar stijltangplaten. Dit geldt ook voor de krultangen van BaByliss. Hier worden wij heel gelukkig van! Waarom? Omdat keramische stijltangen heel wat voordelen met zich meebrengen:

 • De stijltang is snel op temperatuur
 • Er ontstaat een constante warmteverdeling over de gehele platen
 • Geen temperatuurwisselingen, waardoor je iedere lok maar één keer hoeft te steilen
 • Lange levensduur van de platen, ook als je er een heat protecting spray bij gebruikt
 • De keramiek beschermt je haar
 • Het maakt je haar zachter en glanzender
 • Je haar blijft langdurig steil

De Creatives: gouden keramische stijltangen

Gold Ceramic, noemen ze het bij BaByliss. En een gouden behandeling krijgt je haar met deze stijltangen zéker! Ook deze stijltangen zijn voorzien van keramische platen, die je haar beschermen en zacht en glanzend maken. Met prachtig langdurig steil haar als resultaat.

De ST410E Creative is smal van stuk: de platen zijn 24 millimeter breed en 110 millimeter lang. Een handig, compact model. Over de temperatuur hoef je zelf niet na te denken; die staat standaard op 180 graden. Heb jij dik of heel veel haar en ga jij liever voor een iets bredere plaat? Dan past de ST430E Creative goed bij jou. Op deze stijltang stel je zelf de temperatuur (180, 210 of 235°C) in, afhankelijk van jouw haarstructuur.

De Sensitives: strakke stijltangen die je haar niet onderschatten

Net als bij de krultangen van BaByliss, leert ook de Sensitive Sensor Protect-lijn jou haar kennen. Deze stijltangen meten de structuur van je haar en passen hier automatisch de temperatuur op aan. Ook zijn ze voorzien van zwevende platen, zodat je lok goed blijft zitten tussen de platen tijdens het steilen.

De Black Ceramic platen zijn 66% keramisch en hebben daardoor een lange levensduur, ook bij gebruik van een heat protecting spray. Dankzij de constante warmte verdeling hoef je maar één keer langs iedere lok. Dat is fijn, want je wilt je haar niet overbodig extra aan de warmte blootstellen. Handig extraatje aan de Sensitive Sensor Protect-lijn: ze komen standaard met een afneembaar borstelstuk. Hiermee verdeel je je haar perfect evenredig tussen de platen.

Op de BaByliss Sensitive Sensor Protect-lijn en op de iPro Stream stijltangen ontvang je tijdelijk 10% kassakorting!

Water, dé oplossing voor pluizig haar!

Ja, je leest het goed! Voor droog of pluizig haar heeft BaByliss dé oplossing: een stoomstijltang zoals de BaByliss iPro Steam ST395E. De stoom laat de haarvaten ontspannen en sluit de haarschubben, waardoor je haar optimaal beschermd blijft. Extra hydratatie en bescherming tijdens het steilen, check!

Veilig je haar stylen met BaByliss

BaByliss hecht veel waarde aan het veilig gebruik van haarstylingtools. Met deze tips ga jij veilig aan de slag:

 1. Zorg dat je haar helemaal droog is voordat je met de BaByliss krultang of stijltang begint.
 2. Gebruik altijd een heat protecting spray. Deze spray omhult je haarvezels en beschermt je haar tegen hitte.
 3. Kies de juiste temperatuurinstelling. Te warm is niet goed voor je haar. Te koud ook niet, want dan moet je twee keer door een lok heen. Hoe je jouw ideale temperatuur meet? Begin op de laagste stand en kijk of je haar op deze temperatuur al perfect krult of steilt. Lukt dit niet op de laagste temperatuur? Zet je stylingtool steeds een beetje warmer, tot je het gewenste resultaat behaalt.
 4. Verdeel je haar in dunne lokken. Te dikke lokken vragen om twee keer stylen en dat wil je voorkomen. Als je de juiste temperatuur hebt, voldoet één keer stylen.
 5. Neem de tijd voor iedere lok. Ga er niet te snel doorheen met je stylingtool, want ook dan heb je kans dat je twee keer moet steilen of krullen. Uiteindelijk bespaart geduld jou weer tijd!

Beautyweken bij bol.com met BaByliss

Tijdens de Beautyweken bij bol.com hanteert BaByliss een Niet Tevreden, Geld Terug-garantie, zodat je zorgeloos kennis kunt maken met de haarstylingtools. Ook ontvang je 10% korting op veel BaByliss producten. Grijp nu je kans om te stralen met een BaByliss krultang of stijltang!

Lianne