Header Nieuw Babyliss
Uitgelicht

BaByliss Sensor Föhn: dé föhn die met je mee denkt

Advertorial
Door: Merel
14/08/2017

Föhnen kan nog een hele klus zijn, zeker voor mensen met lang en dik haar. Het liefst ga je voor het blow-dry-bar-effect. Maar dan wel zo snel mogelijk, want we liggen natuurlijk liever wat langer in bed.

Slimme Sensor

Om dit waar te maken heeft BaByliss een nieuwe slimme föhn ontwikkeld: de BaByliss Sensor Föhn. Het bijzondere aan deze föhn? Hij denkt met je mee door de luchtstroom automatisch aan te passen aan het opzetstuk dat je gebruikt. De temperatuur blijft op een constant niveau. De sensor in de föhn meet 366 keer per seconde de temperatuur van de luchtstroom. Zo zorgt hij ervoor dat de lucht niet warmer wordt dan 70 graden. Dit is de beste temperatuur om je haar mee droog te föhnen. Op die temperatuur blijft jouw haar namelijk gehydrateerd, waardoor het gezond, soepel en glanzend blijft.

De Sensor Föhn heeft een erg hoge luchtsnelheid: 130 kilometer per uur. Waardoor je haar lekker snel droog is. Met het opzetstuk voor steilen komt de snelheid zelfs uit op 208 kilometer. Zo heb jij vliegensvlug het perfect gestylde haar. Toch doet de lage temperatuur niets af aan het resultaat. De combinatie van een constante temperatuur en hoge snelheid zorgt er juist voor dat het haar supersnel droog is. Perfect gestyled en ook nog eens op tijd de deur uit, dat klinkt als muziek in de oren!

De Sensor Föhn wordt geleverd met drie verschillende accessoires: een 4mm-opzetstuk, een 6mm-opzetstuk en een 13 mm-diffuser voor volume of behoud van je mooie krullen. Afhankelijk van het opzetstuk past de föhn de luchtdruk aan voor een optimaal resultaat.

Pluisvrij en muisstil

De nieuwe BaByliss Sensor Föhn is uitgerust met de laatste generatie digitale motor. Deze is niet alleen krachtig, hij is óók stiller dan de digitale motor in andere föhns, zoals bijvoorbeeld de duurdere Dyson föhn. Dit is te danken aan het ingebouwde filter die het geluid aanzienlijk dempt. Je kunt dus rustig ’s ochtends je haar drogen zonder je zorgen te hoeven maken over geluidsoverlast. Of een lekker muziekje opzetten tijdens het föhnen!

Wanneer jij je best hebt gedaan op perfect gestyled haar wil je natuurlijk dat het pluisvrij en glanzend blijft. Dit kun je bereiken door een föhn (of andere styling tool) te gebruiken met ioniserende eigenschappen. De nieuwe BaByliss Sensor Föhn is er zo een met ioniserende functie. Dit zorgt ervoor dat de statische lading in het haar geneutraliseerd wordt. Zo blijft jouw haar dankzij de föhn pluisvrij. In combinatie met de Coolshot-functie kun je zo een look creëren waar je de hele dag plezier van hebt.

Babyliss 3

Coolshot-functie

De Coolshot-functie is een mooie extra van deze föhn. Deze functie gebruik je aan het einde van je routine. Hiermee geeft de föhn een shot koele lucht, waardoor de haarschubben – na alle warmte – weer sluiten. Op deze manier blijft jouw look de hele dag zitten en het zorgt voor haar dat mooi glanst en minder snel vet wordt.

De Sensor Föhn heeft een slim design en ligt lekker in de hand. De föhn heeft ook maar drie knoppen: aan-uit, hard-zacht en Coolshot, om je styling mee af te ronden. Verdere opties zijn niet nodig, want de föhn doet de rest zelf. Hij past de temperatuur en luchtdruk automatisch aan op jouw haartype en het opzetstuk dat je gebruikt. Ha

Pre-order hem nu!

De nieuwe BaByliss Sensor Föhn is vanaf 14 augustus 2017 exclusief bij bol.com te bestellen. Wanneer je de Sensor Föhn nu bestelt, wordt hij begin september als eerste aan jou geleverd. Jij kan dan als een van de eersten een föhn gebruiken die écht met je mee denkt, zodat jij lekker door kan.

WIN

Een slimme BaByliss Sensor Föhn, nog vóór deze in de winkels ligt!

Wil je ook ontdekken en ervaren hoe de slimme Sensor Föhn te werk gaat? Doe dan mee met onze winactie. Wie weet win jij één van de drie BaByliss Sensor Föhns die Stijl Magazine mag weggeven! Om kans te maken op deze high-end-föhn stuur je een mail naar stijl@bol.com met daarin je NAW-gegevens en in de subjectline: Winactie BaByliss Sensor Föhn.

Wie weet ben jij binnenkort in het bezit van deze föhn. De winnaars worden op 28 september bekendgemaakt en ontvangen vanzelf bericht.

Merel
Merel