Babyverzorging Volwassen Vrouw Header
Nieuws

Waarom ook volwassen vrouwen graag babyverzorging gebruiken

Door: Marit
22/02/2017

We willen allemaal wel zo lekker zacht en fris ruiken als baby’s. Ook vrouwen gebruiken zelf graag de verzorgingsproducten die de baby een heerlijk zacht gevoel geven. Maar waarom eigenlijk? Wij zullen hier een aantal redenen voor geven.

Wat doet de babyverzorging?

In de loop van de tijd verandert de huid steeds meer. De huid kan wat strakker aanvoelen en meegroeien door enige veranderingen. Vaak houdt de huid dit niet zelf bij en daarom kunnen verzorgingsproducten daar een handje bij helpen.

Iedereen heeft vaak zijn eigen producten als het gaat om huid- en/of haarverzorging. Nu zullen de meesten zich afvragen: ‘Waarom zou ik dan babyverzorging gaan gebruiken?’ In babyverzorging zit vaak verzorgende balsem met karité boter. Dit element zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel blijft. Maar ook het gevoel wat de producten jou geven, vind je vaak niet terug in de 'normale' verzorgingsproducten.

Vrouwen gebruiken de producten vaak al bij hun eigen baby's. Zij zien de effecten van deze verzorging en komen er elke dag mee in aanraking. Dit geeft hen een gevoel van vertrouwen en zij raken er ook steeds meer aan gewend. Zo zullen zij het ook zelf af en toe gaan gebruiken.

Wij hebben een aantal effectieve kenmerken op een rijtje gezet als het gaat om het gebruik van babyverzorging voor de volwassen vrouw.

Waarom babyverzorging?

  • De producten hebben een heerlijke geur. Het doet je denken aan je eigen baby en laat hierdoor een fijn en zacht gevoel achter.
  • De geur kan ook herinneringen ophalen uit je eigen kindertijd. De geur geeft je het gevoel dat jij je in een vertrouwde omgeving begeeft.
  • Een ander voordeel van babyverzorging is het multifunctionele aspect. De zeepvrije wasgel van Zwitsal is te gebruiken om op vakantie je badgoed mee te wassen, maar ook handig om je make-up kwasten mee uit te wassen.
  • Niets nieuws, maar wel heel fijn: je huid voelt na het wassen en spoelen gewoon heerlijk zacht aan.
Babyverzorging Volwassen Vrouw In Article
  • Bijna alle babyverzorging is mild voor de huid. De producten bevatten toevoegingen waardoor het pH-huidneutraal is en hierdoor wordt de normale balans niet verstoord. Normale zeep droogt namelijk vaak uit. Er zitten geen hardnekkige stoffen in en dus is babyverzorging ideaal voor bijna alle huidtypen. Ook zijn alle babyproducten dermatologisch getest.
  • De babyverzorging trekt snel in de huid. De meeste vrouwen vinden het fijn om niet eindeloos te moeten smeren. Met deze verzorging breng je het licht aan op de huid of in het haar. Voor je het weet voelt alles weer babyzacht aan.
  • Met babyverzorging is er minder kans op allergische reacties. Aan babyverzorging wordt meestal geen parfum toegevoegd en ook geen andere irriterende ingrediënten zoals menthol en siliconen.
14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit