Header Beauty Apps
Nieuws

6x de leukste beauty apps voor je smartphone

Door: Marit
14/02/2017

Heb je het weekend een feestje en heb je geen inspiratie wat betreft je avondlook? Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste beauty-apps voor je smartphone. En alle zes de beauty-apps zijn ook nog eens gratis te vinden in de Apple Store.

1. Makeup Genius van L’Oréal

Deze app laat een heel nieuw 3D-effect zien. Ook is het vooral een handige app als je fan bent van de producten van L’Oréal. Je kunt alle producten direct live gebruiken op jouw gezicht. Dit is allemaal mogelijk op het beeldscherm van je smartphone. Op deze manier hoef je niet alle producten aan te schaffen en uit te proberen, maar is het mogelijk om eerst online uit te testen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

2. Cosmo Beauty Boost

De app van Cosmopolitian, ‘Beauty Boost’, is een populaire app bij jongere meiden. Deze beauty-app geeft snelle en makkelijke tips hoe jij een bepaalde look kunt creëren. Er staan elke dag nieuwe tips en make-overs op waar jij inspiratie uit kunt halen. De app is niet alleen gericht op make-up, maar je vindt er ook tips voor haar, huid en nagels.

In Article Beautyapps 2

3. Plum Perfect

Met deze app is het mogelijk de juiste kleuren voor jouw gezicht te vinden. Er wordt automatisch een scan gemaakt van je ogen, haar, huidskleur en vorm van je gezicht. De app kiest automatisch de juiste kleuren die bij het gezicht passen. Hiermee weet je precies naar welke kleur je in de winkel moet zoeken. Handig!

4. My Beauty Bible

De beauty vloggers worden alsmaar populairder. De vlogs geven allerlei tips hoe je bepaalde make-up het beste aan kunt brengen op je gezicht. My Beauty Bible helpt jou met bijvoorbeeld een perfecte ‘New Year’s Eve’ look of juist een simpele ‘natural’ look.

5. Beautylish

Deze app is uitstekend te gebruiken om je in te lezen in beauty-gerelateerde artikelen. Maar ook kun je urenlang shoppen naar de populairste beautymerken. Als je tips nodig hebt voor een avondje uit, is dit ook de perfecte app om inspiratie op te doen. Beautylish onderscheidt zich van andere beauty-apps door de mogelijkheid van het stellen van vragen aan andere bezoekers van de app of beautyexperts.

In Article Beautyapps 1

6. Glam App

De Glam App is een nieuwe variant als het gaat om beauty-apps. Maar één klein minpuntje… de app is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. De Glam App is wel heel cool en te vergelijken met een Uber: bestellen wanneer je hem nodig hebt. Met deze app kun je namelijk, wanneer het jou uitkomt, een visagist of haarstylist bellen voor een afspraak.

Stel; je gaat op het laatste moment toch nog naar een (speciaal) feestje, dan geeft de Glam App jou de ideale kans om te checken welke haarstylist of visagist er nog beschikbaar is. Je kunt de persoon geheel naar wens uitkiezen. Wij hopen dat dit snel naar Nederland komt overwaaien!

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit