1Headertipsbeauty
Review

Beautytips van de redactie

Door: Esmée
15/09/2016

Op de redactie delen we regelmatig beauty hacks met elkaar. Super handig toch wanneer je elkaar kan aanvullen met kennis op het gebied van beauty? Nu hebben wij een aantal van deze tips verzameld en op een rijtje gezet om met jullie te delen.

Sabina

A model tric from the 80ies, gebruik Sperti voor onder je ogen. Dit deden modellen om hun wallen te doen verkleinen. Wel graag een nieuwe tube gebruiken, uiteraard!

Sharon

Voor een zachte en glanzende huid heb ik hét wondermiddel! Maak een scrub van koffiedik, basterdsuiker, honing en kokosolie. Van deze scrub krijg je een mooie glow. Nadat je de scrub hebt gebruik, wel even goed douchen!

1Beautyinarticer

Lot

Een professionele haarstylist tipte me ooit om conditioner niet na maar vóór het wassen aan te brengen, als een soort primer. Op deze manier is (vooral lang) haar van wortel tot punt beschermd tegen de strippende werking van shampoo. Wordt het trouwens echt niet slap of vet van! Alles wat je haar aan voeding kan gebruiken, heeft het opgenomen, en de rest was je er met je shampoo gewoon uit.

Juul

Wil je extra volle wimpers creëren? Breng dan vóór je eerste laagje mascara een beetje oogschaduwpoeder aan op je wimpers met een klein kwastje. Doordat het fijn poeder is, blijft het op je wimpers liggen. De mascara hecht dan beter en je wimpers lijken dikker en voller. Probeer maar eens uit, het werkt echt!

1Beautyinarticel2

Esmée

Wil jij graag wat wittere tanden hebben? Dan kan je dat heel gemakkelijk zelf doen. Door een theelepel kurkuma te mengen met kokosolie en een heel klein beetje lauw water, krijg je als het goed is een papperige pasta. Poets hier vervolgens, ongeveer 2 minuten, je tanden mee. Laat het hierna nog een minuutje zitten en maak vervolgens je mond schoon.

Conny

Dit is mijn beautytip: Zorg ervoor dat je altijd een klein stukje flosdraad in je portemonnee hebt zitten, want niets is zo irritant als een lunch die de halve dag tussen je tanden zit en niets in de buurt om het probleem mee op te lossen.

Img 3240
Esmée