Bongo bon kerst
Uitgelicht

Diss de decemberstress: ga voor een Bongo cadeaubon

Advertorial
13/12/2019

Oef, voor iedereen het juiste kerstcadeau scoren blijkt elk jaar weer een lastige opdracht. Terwijl het zoveel makkelijker kan! Met een Bongo-cadeaubon geef je iemand een belevenis om never nooit te vergeten.

De cadeaubon die niet achterin een la verdwijnt

Ha, leuk zo'n cadeaubon! Totdat je 'm veel later weer eens achterin een la terugvindt en hij al lang verlopen is. Dat zal met een Bongo-cadeaubon niet snel gebeuren. Je ontvanger kan ten eerste kiezen uit honderden opties binnen het thema van de gegeven bon. En als 'ie toch liever iets anders doet, kan de bon binnen 2 jaar gratis en online omgeruild worden voor een andere Bongo-belevenis.

Ten tweede selecteert Bongo alleen belevenissen van de beste kwaliteit en wordt het aanbod voortdurend geëvalueerd. Zo weet je zeker dat je iemand oprecht een plezier doet. Een bourgondisch diner voor 2, een dagje in een privé-sauna, weekendje weg, parachutespringen; je kan het zo gek niet noemen. Je ontvanger reserveert zijn gekozen activiteit bovendien makkelijk online en de bon is onbeperkt te verlengen. Bon!

Altijd feest om te krijgen

Een Bongo-cadeaubon altijd een feest om te krijgen. Als gever kies je van tevoren namelijk een thema waarbij je meteen denkt: 'Hé, dat vindt 'ie nou écht leuk!' Zo heb je de keuze uit:

Toch nog twijfels? De Genieten met Twee-bon is áltijd raak. De ontvanger kan hiermee kiezen uit 7.500 verschillende uitjes en activiteiten binnen de bovenstaande thema's.

Het perfecte kerstcadeau

Inspiratie nodig voor het perfecte kerstcadeau? Speciaal voor de decembermaand is er de Prettige Feestdagen-box. Deze zit bomvol met de leukste belevenissen voor tijdens de kerstdagen; culinaire adressen, B&B's en hotels, wellness-formules en avontuurlijke uitjes. En nog beter: dit zijn allemaal uitstapjes voor 2 personen. Kijk, daar kun je als ontvanger wat mee – of je nou man of vrouw bent, jong of oud, in voor actie of juist ontspanning.