Header Bongo Bon
Gespot door de redactie

Dankzij de Bongo-bon is er altijd wat te beleven in het nieuwe jaar!

Advertorial
Door: Silvie
18/12/2017

Daar sta je weer tussen de woonaccessoires. Wordt het kado een vaas, een kleedje of een lamp? Zoveel keus en zoveel foute keuzes! Wij branden onze vingers er niet meer aan. Vanaf nu krijgt iedere schoonmoeder, iedere voetbalvriend en ieder nichtje de Bongo-bon: een belevenisbon, waarmee je unieke dagtrips en weekendjes weg kunt maken.

Bongo biedt absurd veel keus

Okay, we schreven net dat kiezen zo moeilijk is, maar Bongo maakt het weer leuk. Want niet alleen de schenker mag kiezen. De ontvanger kan ook nog heel veel zelf bepalen Het werkt zo: als schenker kies jij een thema. Dat kan bijvoorbeeld zijn: de Bongo-Sensatie, omdat de nieuwe vriend van je zusje wel wat inspiratie kan gebruiken. Als hij dit cadeau uitpakt, blijkt hij nog eens 410 keuzes te hebben, variërend van culinaire adressen, producten en belevenissen, wellnessdagjes tot avontuurlijke uitjes. Allemaal voor twee natuurlijk. Gegarandeerd dat je zusje een romantisch uitje te wachten staat, want de snackbar om de hoek staat er gelukkig niet tussen.

Stijlvol cadeau in luxueuze doos

Bongo is slim geweest. De leukste cadeaus blijven de cadeaus, waar iemand het cadeaupapier met enthousiaste halen van kan afscheuren. Daarom heeft Bongo zijn belevenissen in een grote vierkante doos gestopt. Alsof je een bordspel cadeau doet. Leuker dan zo’n knullige cadeaukaart, waarbij het voelt alsof je iemand je bankpas geeft en zegt: ‘Koop maar wat leuks voor twintig euro’. Net zo stijlvol zijn de ruilmogelijkheden. Als je zusje het toch uitmaakt met Casanova, kan hij de Bongo-bon gratis ruilen voor bijvoorbeeld een Favourites for him. Zelfs als de geldigheid al vijf maanden verstreken is.

Strenge Bongo-kwaliteitseisen

Denk nu niet dat het alleen maar leuk en gezellig is bij Bongo. Ja voor jou wel, als gever of ontvanger, maar voor de Bongo-partners is het hard werken. Zij moeten voldoen aan strenge Bongo-kwaliteitseisen, zodat de belevenissen precies worden geleverd zoals ze beschreven staan. Belangrijk!

Bongo Bon Highlight
Winactie

Helaas! Deze winactie is verlopen

Deze winactie liep t/m 14 januari 2018.

De Bongo-bon is ook wat voor jou

Twijfel je nog over de Bongo-bon als perfect cadeau voor de feestdagen? Check dan even de lachende gezichten via #bongomoments op Instagram. Wij werden vooral enthousiast van de kite buggy’s! Wat doet jouw hart sneller kloppen?

Silvie Bos 17 1
Silvie