Botanical Bloemenparty Header
Gespot door de redactie

5x Botanical Bloemenparty

Door: Talita
12/07/2017

De vakantieperiode is aangebroken en dat betekent tropische temperaturen, tuinfeestjes, veel genieten en in de natuur zijn. Tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Of liever gezegd: aan te trekken! Hul je in kleurrijke botanische prints, steek een mooie bloem in je haren en maak van jouw outfit een botanical bloemenparty met deze geweldige must-haves.

Bloemen dragen

Vereeuwig dat heerlijke gevoel van bloemen dragen met een vrolijke, kleurrijke tas voor al je favoriete benodigdheden. Denk aan een met planten bedrukte clutch of een opvallende bebloemde schoudertas. Bijvoorbeeld met deze rugzak met tropische palmprint van Paul’s Boutique, deze pastelkleurige schoudertas van Oilily of deze heerlijke shopper van Ted Baker.

Botanical Bloemenparty In Article

Rosé om je arm

Goud- of koperkleurige sieraden matchen perfect bij deze fleurige trend. Geef je outfit een subtiele botanische touch met sieraden zoals dit prachtige horloge van Cluse met rosé gouden elementen. Een gouden armband met palmbomen en groene steentjes. Of deze mooie rosé gouden armbanden van Georgettes. Het bijzondere aan deze armband is dat je het leer steeds weer kunt verwisselen van kleur voor het juiste moment. Roze voor de bohémien feel en zwart of rood voor een avond op chique.

Rinkelende enkels

Je kent het misschien wel: dat subtiele rinkelende gevoel als er iemand voorbij loopt met een mooi enkelsieraad. Voor even waan je je in de straten van India. Of in een sprookjesbos waar iedereen rondloopt met een bloemenkrans in de haren. Met deze enkelbandjes van Orelia met drie bedels of deze delicate muntjes om je enkels kom je direct in die mystieke sferen.

Een dromenvanger om je hals

Een sieraad om je hals met symbolische elementen uit de natuur. Het geeft je outfit het ultieme botanische gevoel. En dan het liefst nog in een warme, romantische kleur als goud of rosé goud. Bijvoorbeeld deze mini-dromenvanger van Elli of deze prachtige dubbele ketting met een subtiele veer en een steentje.

Ringen festijn

Rijkelijk versierde handen horen helemaal bij deze trend. Maak je outfit tot in de puntjes af met deze mooie ring met een tropisch palmblad. Of symboliseer iedere vinger met een rosé gouden infinity-ring of een subtiele gouden ring met een kruisje.

Win

Een prachtige armband van Les Georgettes

Maak je bohemién outfit helemaal compleet met deze bijzondere armband van Les Georgettes. Meedoen aan deze actie is simpel. Stuur een e-mail naar stijl@bol.com, met in de subjectline: 'Winactie Les Georgettes' en in de e-mail je naam, je adresgegevens en telefoonnummer. Delen op social media vinden we leuk!

12 augustus wordt de winnaar uitgekozen. Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt. Houd ook ons instagram profiel (@stijlbolcom) in de gaten voor meer winacties en leuke nieuwtjes.

Door mee te doen, ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Talita Kalloe
Talita