Header Braunlancering
Uitgelicht

Waarom het tijd is voor een nog beter Braun scheerapparaat

Advertorial
Door: Conny
12/09/2017

Hij koopt regelmatig nieuwe kleren, brengt om de zoveel weken een bezoekje aan de kapper, maar waarom ligt er al tijden hetzelfde scheerapparaat op zijn badkamerplankje? In een korte tijd is er flink doorontwikkeld in de wereld van gladde baarden en snorren, dus tijd voor een update (en misschien wel een nieuw scheerapparaat).

Snel klaar in de ochtend

Tijdwinst in de ochtend is van harte welkom. Zo kun je nog net wat langer blijven liggen, even het nieuws checken, een verse smoothie maken of gewoon op tijd de deur uitgaan zonder te hoeven rennen voor het openbaar vervoer. Er zijn nu vernieuwde Braun Series 5 scheerapparaten die ervoor zorgen dat je binnen één beweging een glad resultaat hebt. Geen ge-heen en weer dus en dat levert tijd op! Ook bij dicht bebaarde zones of moeilijke hoekjes scheren deze apparaten supersmooth dankzij de 8-Direction Comfort Flexkop die altijd dicht op de huid blijft tijdens het scheren.

De vernieuwde Braun Series 5 apparaten zijn 100% waterbestendig, dus even snel scheren onder de douche is mooi meegenomen tijdens het ochtendritueel. Je gebruikt het apparaat dan gewoon op de natte huid of met scheerschuim of –gel. Het vernieuwde Waterflex scheerapparaat is er vooral om nat te scheren, maar werkt ook heel goed ‘op het droge’. Om het scheergenot helemaal compleet te maken is er de Braun Series 5 5197cc met Clean & Charge station: die laadt het apparaat op, maakt het schoon, smeert het en droogt het. Het enige dat hij nu nog hoeft te doen, is het scheerapparaat over z’n gezicht halen.

Het perfecte cadeau

De kans is groot dat hij niet op de hoogte is van al deze nieuwe scheersnufjes en trouw is aan z’n oude scheerapparaat. Goed mogelijk dat wanneer jij een nieuw exemplaar onder z’n neus schuift, hij intens blij is met dit cadeau en ook de voordelen van alle nieuwe ontwikkelingen ontdekt. Braun heeft een mooie giftpack met de nieuwe Braun Series 5 5190cc en CCR2 erin, oftewel een super scheerapparaat, het clean & charge station en 2 refills voor het reinigingscompartiment. Super om cadeau te doen aan de man in je leven. Misschien je eigen partner, maar denk ook eens aan je goede vriend die bijna jarig is of wellicht je eigen vader die een mooi cadeau verdient.

Niet goed, geld terug

Een nieuw scheerapparaat aanschaffen is nu helemaal risicoloos, want wanneer hij niet tevreden is over het apparaat om welke reden dan ook, mag je het apparaat binnen 100 dagen terugsturen en krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort door Braun. Zo wordt het dus extra aantrekkelijk om hem een nieuw scheerapparaat cadeau te doen. De actie loopt tot 30 juni 2018 en geldt trouwens ook voor veel ontharingsapparaten voor dames. Lees hier meer over de voorwaarden en de deelnemende modellen aan deze actie.

Twijfel je over welk scheerapparaat het beste bij hem past? Bekijk hier de nieuwste modellen en de scheerwijzer die je helpt een keuze te maken!

Win

een Braun Series 5 5197cc Scheerapparaat

Ben je enthousiast geworden over de nieuwe Braun Series 5? Pak dan snel je kans! Wij geven namelijk een Braun Series 5 5197cc Scheerapparaat weg!

Kans maken? Stuur dan nu een mail naar stijl@bol.com met in de subjectline ‘Braun Series 5’ en jouw naam, adresgegevens en waarom jij moet winnen. Wie weet ben jij (of maak jij iemand anders) dan binnenkort trotse eigenaar van een gloednieuw Braun scheerapparaat!

We kiezen op 16 oktober 2017 de vijf gelukkige winnaars uit. Wij nemen persoonlijk contact met je op als je gewonnen hebt.

Author Conny
Conny