Bol Back To School Bruynzeel Sakura Banner Header Producten
Advertorial

Met Bruynzeel en Sakura ben jij back to school-proof!

Advertorial
Door: Lianne
16/08/2018

Op dit moment ben je vast nog volop aan het genieten van een zorgeloze zomervakantie. Om straks goed voorbereid te starten met het nieuwe schooljaar, zetten wij alvast de nodige schoolspullen voor je klaar. Dankzij Bruynzeel en Sakura ben jij helemaal klaar voor de eerste dag! De potloden, pennen, passers en schetsboeken zijn van goede kwaliteit, praktisch in gebruik en… ze zien er ook nog eens supercool uit.

Bruynzeel Sakura Back To School Bol Com 06Sketchbook
Bruynzeel Artboard 8
Bruynzeel Artboard 2
Bruynzeel Artboard 1
Bruynzeel Sakura Back To School Bol Com 08 Graphite Pencils
1 van 3

Vertrouwen op Bruynzeel en Sakura

Aantekeningen maken tijdens de les, je CKV-tekenhuiswerk maken, een stuk schrijven tijdens een proefwerk Engels? Voor veel schoolwerk moet je blindelings kunnen vertrouwen op je pennen, fineliners en (kleur)potloden. Gelukkig zit je met Bruynzeel en Sakura helemaal goed. Niet alleen zijn deze schoolspullen van goede kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens compact verpakt. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen. Zo weet je zeker dat jij altijd een pen of potlood hebt waar je op kunt rekenen! “Pssst… Mag ik je pen even lenen?”, is voor jou een zinnetje uit de verleden tijd. Met Bruynzeel en Sakura heb jij altijd de juiste pennen en potloden bij de hand. Klaar voor de les!

Bruynzeel Artboard 5

Back to school met Bruynzeel

Hoe maak jij je rugzak school-klaar? Met de school musthaves van Bruynzeel! Om het dit jaar extra gaaf te maken, heeft Bruynzeel die musthaves in twee toffe jasjes gestoken. Twee designs voor jouw schoolspullen en jij mag kiezen voor welke je gaat. Met Bruynzeel kom jij schooljaar 2018-2019 wel door!

Ga jij voor stijlvol roze, fashion en lichte kleuren? Of kies je voor de stoere blauwe versie?

Bruynzeel Artboard 3
Bruynzeel Artboard 9
1 van 3

De juiste (kleur)potloden

Met ruim zeventig jaar ervaring in het maken van potloden, ben je bij Bruynzeel aan het juiste adres als jij back to school gaat. Per ongeluk je kleurpotlood op de grond laten vallen? Geen zorgen. Want deze kleurpotloden hebben een dubbel verlijmde kleurkern die breukbestendig is.

De kleurpotloden zijn verpakt in metalen blikken. Ze zijn lekker licht en passen makkelijk in je schooltas. Met de designs van de nieuwe verpakkingen maak je bovendien óók nog eens helemaal de blits op school.

Handige sets

Wedden dat er verschillende soorten potloden staan op het lijstje dat je van school hebt gekregen? Het blik van twaalf kleurpotloden van Bruynzeel maakt deel uit van een combipakket dat bestaat uit twaalf kleurpotloden, drie kneedgummen en zes grafietpotloden. Voor de kenner: die grafietpotloden zijn 2H, 1H, HB, 1B, 2B en 4B. Er is ook een combipakket met dezelfde potlodenset en een handig A5 schetsboekje. Kom maar op met je tekenles!

Bruynzeel Artboard 6
Bruynzeel Artboard 7
1 van 3

Back to school met Sakura

Voor iedereen die graag zijn of haar agenda versiert en kleurrijke aantekeningen maakt, heeft Sakura drie prachtige sets gelpennen met fluorescerende kleuren.

De Gelly Roll Moonlight sets Happy, Ocean en Sweets! Wees creatief en probeer iets nieuws! Naast mooie, kleurrijke tekeningen maken, kun je deze gelpennen bijvoorbeeld gebruiken om een bullet journal te beginnen. Geef je to-do-lijstjes en huiswerkplanning glans en kleur!

Sakura Pigma Micron

Sakura is de uitvinder van Pigma-inkt, de eerste inkt ter wereld waarbij pigment en water gecombineerd werden. Geen wonder dat ze me-ga-goede pennen maken.

Met hun nieuwste lijn Pigma PN-pennen heb je altijd fijne pennen bij de hand. Deze pennen hebben een duurzame plastic nib (het puntje van de pen) die soepel op papier schrijft. Ze zijn per set van acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je liever een kleinere set? Ga dan voor de set met drie frisse kleurtjes.

Bruynzeel Sakura Back To School Bol Com 03 Pigma Pen Roze

Combisets

Als je kiest voor de beste pennen, wil je natuurlijk ook supermooi papier om op te schrijven of te tekenen. Talens Art Creation heeft ideale schetsboeken die je nu in combinatie met een set met drie Pigma Micron PN pennen kunt kopen.

Er is ook een combinatie bestaande uit een set met 3 zwarte Pigma Micron pennen en een cool zwart schetsboek.

Aantekeningen maken of even doodlen tijdens de les wordt wel heel leuk met deze handige combinaties.

Bruynzeel Sakura Back To School Bol Com 12 Combi 1 Zwart
Bruynzeel Sakura Back To School Bol Com 13 Combi 2 Roze
1 van 3
Winactie Rt Versie Twee
Win!

Een compleet schetspakket

Helaas, deze winactie is afgelopen.

Lianne