Header Canon
Trending

Waarom de Canon Zoemini de meest fantastische accessoire voor je smartphone is

Advertorial
Door: Tara
11/09/2018

Met dit kleine, fijne en superlichte apparaatje op zak ga je vrienden maken, wedden?

In een handomdraai print je voortaan je favoriete foto’s, en daarvoor hoef je niet eerst naar huis of de dichtstbijzijnde copyshop. Printers passen tegenwoordig gewoon in je broekzak. Handig wanneer je op een festival staat, op een terras zit, op vakantie bent, in een club staat en een van je goedgelukte selfies met vrienden wilt uitdraaien.

Met de Canon Zoemini print je in een handomdraai je favoriete foto(sticker). En daar heb je precies nul druppels inkt voor nodig. Say what?

Klein en fijn

Ik ga op reis en neem mee: een pocketprinter die nauwelijks iets weegt, zowel in je tas als broekzak past en waarmee je dus mooi meteen je foto’s print – die je vervolgens uitdeelt aan je nieuwe vrienden of lekker zelf houdt. Neem je een Canon Zoemini mee, dan heb je d’r ook nog een die er mooi uitziet en een waarmee je je foto’s kunt bewerken via de Canon Mini Print-app. Het leven is fantastisch, we know.

Check out de video van Elise en Vita, de Blonde Tigers, over hoe zij op roadtrip gingen en de Canon Zoemini meenamen om de leukste momenten meteen te printen!

Supermakkelijk te gebruiken

Het enige wat je nodig hebt, is een Canon Zoemini, ZINK-papier en je smartphone, no inkt needed. Je verbindt je Canon Zoemini via Bluetooth met je smartphone of tablet en huppakee, printen maar. Hóe handig als je op een festival staat waar je niet direct inkt bij de hand hebt.

Canon Mini Print-app

Je foto’s bewerken voordat je ze naar je pocketprinter bluetooth? Download de Canon Mini Print-app en bewerk je foto’s met trendy filters, AR, frames, teksten en tekeningen. Met de Tile-functie maak je een poster met vier of negen prints. Wees zo creatief als je wilt.

Snelle Jelle

Je bent bij een concert van je favoriete band; geniet van de muziek; maakt een foto. Wilt die printen, maar: meid, geen tijd. Goed nieuws. Binnen vijftig seconden heb je een fotootje in je handen van 5 bij 7,6 centimeter. Verwijder de achterkant van de print en je hebt een sticker die je op muren, laptops en hoesjes plakt – of op iets anders, natuurlijk.

Sharing is caring

Het leven wordt nog fantastischer. Want we mogen de Canon Zoemini pocketprinter weggeven. Van elke kleur een!

Tara Foto
Tara