Header Caribische Outfit
Gespot door de redactie

Zomercarnaval: zo maak je jouw Caribische outfit compleet!

Door: Merel
29/07/2017

Het is dit weekend weer zomercarnaval in Rotterdam. Om je Caribische outfit compleet te maken, hebben wij de leukste accessoires voor je uitgezocht. Hiermee ben je niet alleen ready voor Zomercarnaval, maar ook meteen voor de rest van de zomer!

Veren

Veren kunnen niet aan je Caribische outfit ontbreken. Mix verschillende kleuren en materialen met elkaar, zoals deze ketting met kralen en veren. Wil je echt helemaal in stijl zijn? Draag dan een hoofdbandje met veren. Kies voor deze oorbellen van The fashion Jewelry als je wel in thema wilt blijven, maar op een iets subtielere manier. Ook leuk en toch subtiel: deze portemonnee met een verentooi.

Sandaaltjes

Als de zon schijnt, wil je je voeten liever niet laten zweten in sneakers. Kies voor leuke sandaaltjes bij je outfit en let hierbij vooral op details als kwastjes en veren om helemaal in het thema te blijven. Ook pomponsandalen en sandalen met franjes zorgen voor een Caribische touch.

Kralen

Net als veren, zijn ook kralen een absolute must have. Deze kun je laten terugkomen in sieraden, zoals een kralenarmband. Maar ook in je haar, op je sandaaltjes, tas etc. Dit is dan ook kenmerkend voor een Carabische outfit; het gaat vooral om kleur, details en mixen. Alles kan en alles mag.

Sfeer Caribische Outfit

Haarbloemen

Bloemen in je haar maken je outfit lekker fleurig en zomers. Kies wel voor een bloem in een felle kleur, zoals deze rode haarbloem. Het handige van deze bloem is dat je hem ook als corsage kan dragen. Een andere optie is de haarclip met bloem. Deze bevestig je eenvoudig in je haar en blijft goed zitten tijdens het dansen.

Felle kleuren

We zeiden het al eerder in dit artikel, felle kleuren zijn kenmerkend voor Zomercarnaval. Hierbij kun je denken aan een shirtje in een leuke kleur, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een gekleurde tas of haarband kiezen. Of lak je nagels in een mooie knalkleur, zoals geel of roze.

Merel
Merel