Nivea Header Logo
Uitgelicht

Speciaal voor stadsmeisjes: skincare die je huid city proof maakt

Advertorial
Door: Lot
24/08/2018

City life is voor jou een feest, maar hard werken voor je huid. Al die vervuilingsdeeltjes in de lucht kunnen onder andere tot vroegtijdige huidveroudering leiden. De Urban Skin lijn van NIVEA Essentials versterkt met vijf producten het huideigen afweersysteem, zodat jij je weer volop in de buzz kunt storten.

Vrije radicalen

De huid van stadsmensen wordt dagelijks aangetast door luchtvervuilende stoffen zoals fijnstof, stikstofoxides, zwaveloxides en ozon. Deze vervuilde deeltjes zitten vol vrije radicalen die zogenaamde chronische oxidatieve huidstress veroorzaken. Klinkt vervelend en dat is het ook. Voor je huid kan dit namelijk vroegtijdige veroudering, irritatie, een verhoogde talgproductie, beschadiging van de huidbarrière en uitdroging tot gevolg hebben. Zit je vast niet op te wachten, dus: hoe je huid hiertegen te beschermen? Gaan we je vertellen.

Defense & detox

Wat een urban huid heel goed kan gebruiken, is antioxidanten. Die zijn zeer effectief in het neutraliseren van vrije radicalen waardoor je huid beschermd is tegen de gevolgen van oxidatieve stress. Ook belangrijk: breed spectrum zonnefilters, een huidvriendelijke pH-waarde en ingrediënten die de huid tot diep in de poriën reinigen en ontgiften. Dat heeft NIVEA goed begrepen. De NIVEA Urban Skin lijn is uitgerust met al deze slimme snufjes, en het resultaat openbaart zich al snel. Na een paar dagen smeren (is dankzij de lekkere texturen geen straf) ziet je huid er gladder, egaler en stralender uit.

Dit valt er allemaal te proberen

De Defense Dagcrème SPF20: ondersteunt je huid van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat;
Deze ga je vanwege de heerlijk lichte textuur elke dag met liefde aanbrengen, we zeggen het maar alvast. Natuurlijke antioxidanten, waaronder licochalcone A en biologische groene thee-extract, beschermen tegen de negatieve gevolgen van door luchtvervuiling veroorzaakte oxidatieve stress. Ook tegen UV-licht en HEV (high energy visible) licht van bijvoorbeeld computerschermen biedt deze crème bescherming. Ondertussen houdt de huideigen pH-waarde de fysiologische balans in de huid intact wat het natuurlijke afweersysteem versterkt, terwijl hyaluronzuur voor 48 uur intense hydratatie zorgt.

De Detox Nacht Gelcrème: versterkt, herstelt en ontgift de hele nacht lang;
Is net als de dagcrème uitgerust met hoge concentraties hyaluronzuur, biologische groene thee-extract, een huidfysiologische pH-waarde en de antioxidant licochalcone A, maar bevat daarnaast ook een andere antioxidant (alfa-glucosylrutine) en provitamine B5. Dit alles om de huid tijdens de nacht te detoxen en bij te staan bij haar herstelwerkzaamheden. Concreet: je staat ’s ochtends met een verrassend blakende, stralende snoet voor de spiegel. Bonuspunten voor de gelachtige textuur die meteen intrekt.

Het 1 Minute Urban Detox Mask: verkrijgbaar in een zuiverende, porieverfijnende en hydraterende variant;
Dit is niet zomaar een maskertje, dit is de beste schoonmaakhulp die je huid zich maar kan wensen. In slechts één minuut verwijdert deze antimicrobacteriële formule al het dagelijks opgehoopte vuil en talg op grondige, maar milde wijze. Ster-ingrediënt is ‘kaolien’, een kleisoort die als een magneet overtollig talg en zelfs de meest minuscule deeltjes vuil aan de huid onttrekt, zoals luchtvervuilingsdeeltjes in de stad die tot twintig keer kleiner zijn dan de diameter van je poriën. Zo wordt de invloed van oxidatieve stressfactoren flink ingeperkt en krijgt je huid weer een frisse, gezonde uitstraling. Je kunt kiezen uit drie verschillende versies (of wissel steeds af): een met een extra zuiverende werking, een maximaal hydraterende variant en eentje die je poriën zichtbaar fijner maakt.

Win

Win een beautypakket ter waarde van 180 euro!

Helaas, de winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Author Lot
Lot