Header Clinique Logo

Deze crème van Clinique is als een glas water voor je gezicht

Advertorial
Door: Tara
24/08/2018

Dat je huid je gezondheid weerspiegelt, is natuurlijk algemeen bekend. Als ik voor mezelf mag spreken: nacht niet geslapen = wallen + doffe huid + echt wel zichtbaardere lijnen. Nacht niet geslapen + alcohol + patatje oorlog = slagveld.

Steuntje in de rug

Tips als veel water drinken, groenten eten, alcohol mijden, net als suikers en verkeerde vetten, zijn heus goede tips. Maar ook smeren zou je moeten leren. Een goede crème is als een steuntje in de rug. Speciaal voor je huid. En die steuntjes in de rug zijn nodig, weet Clinique, die ze geeft als de beste. Neem nou de Clinique Moisture Surge Intense Dagcrème.

Wat maakt deze crème nou een behulpzaam steuntje? Lees verder en leer.

Hydrateren, hydrateren, hydrateren

Je wordt ermee om de oren geslagen. Google het woord ‘hydrateren’ maar eens. Binnen 0,26 seconden heb je 423.000 zoekresultaten. Kun je een leven lang zoet mee zijn, maar er is allicht interessanter leesvoer out there.

Goed. Noteer: je huid is vrijwel waterdicht, alleen de buitenste hoornlaag neemt een beetje water op. Vocht kan dus eigenlijk alleen je huid verlaten – en dat doet het om een heleboel uiteenlopende redenen. Wanneer vocht de huid gedag zwaait, dan resulteert dat in het uitdrogen van de huid. Dehydrateren zo je wilt. Bij die uiteenlopende redenen moet je denken aan een huidbarrière die onvoldoende functioneert, stress, ouder worden, verkeerde smeersels... Maar ook van invloed zijn een droge lucht (frequente vliegers opgelet), een droog klimaat, airconditioning en te lang onder een hete douche staan.

Gladder, steviger, elastischer

Omdat precies niemand een uitgedroogde huid ambieert, is er een heel aantal crèmes op de markt dat beterschap (of voorkoming ervan) belooft. Een goede crème houdt de huidbarrière sterk, als ware het een mannetje van de bewaking dat ervoor zorgt dat er niet te veel vocht ontsnapt. De Clinique Moisture Surge Intense Dagcrème. Een lange naam, maar deze crème kan ook nogal wat. De vochtigheidsbarrière van de huid herstellen, bijvoorbeeld. Een keurige 24 uur achter elkaar. Je zou ’m eens moeten opsmeren. Je huid wordt er direct gladder, steviger en elastischer van. Als een plantje dat na een week weer een glas water krijgt en pardoes groener lijkt en rechterop staat. Goed spul, kortom, en speciaal ontwikkeld voor de vochtarme, droge en gevoelige huid.

Een paar wapenfeiten

Zoals gezegd: die Clinique Moisture Surge Intense Dagcrème kan het een en ander. Naast ontzettend goed hydrateren, zorgt de crème voor een fluweelzachte en stralende huid. En dat terwijl ’ie a) snel intrekt (de textuur is rijk, maar niet vet), b) niet plakt, c) gemakkelijk onder zonnebrandcrème of make-up aangebracht kan worden, c) geschikt is voor ’s ochtends én ’s avonds, bij voorkeur na je 3-Stappen routine van Clinique. De producten daarvoor vind je hieronder:

Familieleden

Ook fijn: de crème is er een uit de Clinique Moisture Surge-familie. Adopteer alle familieleden en je huid viert gegarandeerd feest. Hieronder alle broers en zussen verzameld (wist je trouwens al dat de crème uniseks is? Bij dezen):

Win

Win een beautypakket ter waarde van 180 euro!

Helaas, de winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Tara Foto
Tara