1Foundationheader
Review

Creëer de meest natuurlijke look met de Fresh Skin Foundation van Rimmel London

Door: Esmée
13/09/2016

Op zoek naar een foundation die fris op de huid aanvoelt en gemakkelijk aan te brengen is? Dan hebben wij de perfecte foundation voor jou in de webshop. De Fresh Skin Foundation van Rimmel London geeft een natuurlijke dekking, precies goed voor een subtiele look.

Nieuw bij Rimmel London is de Fresh Skin Foundation. Deze foundation is vloeibaar, maar niet al te dun. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te brengen, bijvoorbeeld met een kwast. Echter hoef je ook niet bang te zijn dat de foundation vervaagt, hij zal de gehele dag blijven zitten. Rimmel London heeft de foundation uitgebracht in 6 kleuren, dus voor elke huid de perfecte kleur. De foundation ruikt fris aan en is niet te geparfumeerd. Wanneer je hem aanbrengt, voelt hij ook direct fris aan op je huid. Zoek je een zeer dekkende foundation, dan zal je wel meerdere lagen moeten gebruiken. De foundation geeft namelijk een natuurlijke look en is niet erg dik.

1Foundation1

Tips voor het aanbrengen van foundation

Breng allereerst een primer aan. Een primer vervaagt nog net even extra de onzuivere huid, wanneer je die hebt. Het beste is om een kwast te gebruiken bij het aanbrengen van deze foundation. Begin met je voorhoofd en breng de foundation aan met horizontale bewegingen. Als je de neus, kin en wangen gaat doen, ga dan verticaal te werk. Nadat je alles hebt aangebracht kan je de foundation nog fixeren met een poeder. Hierdoor blijft hij nog langer zitten.

Img 3240
Esmée