Header Haartrend
Gespot door de redactie

Dé haartrend van 2017: superlang en steil haar

Door: Marit
30/03/2017

We hebben dé nieuwe haartrend van 2017 gespot: superlang en steil haar. Ook voor de vrouwen met een kort kapsel is deze trend mogelijk, want hair extensions geven jou deze trendvolle lange look. Maar hoe hou je die lange lokken stralend?

Superlang

Het is helemaal hot en happing: lang en steil haar. Je ziet deze haartrend ook steeds meer bij grote sterren als Kim Kardashian, Naomi Campbell en Jennifer Lopez. Heb je al lang haar van jezelf? Dan is deze trend eigenlijk heel simpel. Je kan de lokken langs je gezicht laten vallen en met een beetje hulp van een goede shampoo of crème, heb jij dé nieuwe haartrend van 2017 snel te pakken.

Heb jij deze lange lokken niet van jezelf? Wees dan niet getreurd! Hair extensions zijn de perfecte oplossing om je haar een fikse groeispurt te geven. Je kan de extensions zo lang laten zetten als jij graag wilt. Ideaal dus! Zorg er wel voor dat je dezelfde kleur als jouw eigen haarkleur vindt, want het ziet er toch wel gek uit als mensen opeens twee verschillende haarsoorten bij je ontdekken (kan ook verrassend zijn natuurlijk).

Hair inspiration:

View this post on Instagram

Balenciaga. No make up today.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

‘Extreem lange’ tips

De enige echte hairstylist achter het hippe haar van de celebrities is de man Chris Appleton. Hij weet precies hoe je het haar kan laten stralen. Hij geeft 4 handige tips zodat jij deze coole hairlook zelf kunt creëren:

  1. Verdeel de lange lokken (wanneer het nog nat is) in een strakke middenscheiding.
  2. Het is belangrijk dat je het haar droog föhnt terwijl je ervoor zorgt dat je de aanzet plat houdt.
  3. Verdeel een heat protector/shine spray door het haar. De Balmain Shine Spray is hier perfect geschikt voor. Je kan hierbij een stijltang gebruiken om het haar vanaf de aanzet tot aan het midden van de lengtes helemaal steil te krijgen. Heb je al steil haar van jezelf? Dan is dit waarschijnlijk niet nodig en is het aanbrengen van een spray voldoende.
  4. Tot slot, je zult altijd wat opstandige plukjes hebben die niet de kant op gaan waar jij ze heen wilt hebben. Gebruik hiervoor wat haarserum om die vervelende plukjes in bedwang te houden. Ook geeft een serum extra glans aan het haar.
14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit