Alpine Header
Uitgelicht

Met de Alpine PartyPlug geniet je van het festivalseizoen, zonder kans op gehoorschade

Advertorial
2/07/2018

Het festivalseizoen is in volle gang, dus in je agenda staan vast al de nodige feesten met rood omcirkeld. Je hebt al volop geshopt voor de leukste outfits en in de Whatsapp-groep met je vrienden is de voorpret begonnen. Vergeet ook de oordopjes niet, want het laatste dat je wil, is gehoorschade oplopen.

Piep

Je denkt misschien: ach, dat zal mij niet overkomen, maar gehoorschade komt vaker voor dan je denkt. Naar schatting twee miljoen mensen in Nederland hebben last van tinnitus. Dit is een ziekte, waarbij je geluid waarneemt zonder dat dit er is. Je kunt bijvoorbeeld constant een piep horen. Daar moet je toch niet aan denken? Natuurlijk zijn niet alle gevallen van tinnitus veroorzaakt door harde muziek, maar als je regelmatig naar festivals gaat, loop je wel een groter risico.

Oordoppen: de oplossing tegen lawaai

Oordoppen zijn een eenvoudige manier om de kans op gehoorschade flink te verkleinen. Dat weet iedereen inmiddels wel. Toch zijn er relatief weinig mensen die oordoppen dragen tijdens een festival of concert. De reden is dat er nog een aantal misverstanden over oordoppen bestaan. Veel mensen denken dat oordoppen ongemakkelijk zitten, dat je geen gesprekken meer kunt voeren met vrienden en dat ze ten koste gaan van de muziek.

Dat geldt misschien voor de ouderwetse oordoppen, maar dit gaat totaal niet op voor de Alpine PartyPlugs . Met deze oordoppen breng je het harde geluid naar een veilig niveau. Door de speciale muziekfilters blijft de geluidskwaliteit prima, eigenlijk beter dan zonder oordoppen. Je kunt ook je vrienden nog prima verstaan met de Alpine PartyPlug in je oren en de oordoppen zitten heel comfortabel. Voor de singles onder ons: versieren gaat ook wat gemakkelijker, want je kunt eindelijk een gesprek voeren met die leuke jongen of dat leuke meisje. Heel fijn: de Alpine Partyplugs zijn meer dan 100 keer te gebruiken.

Comfortabel en perfect geluid

In de oordoppen van Alpine zit maar liefst twintig jaar research naar de perfecte geluiddemping en dito pasvorm. En dat voel je als je ze in hebt. De Alpine PartyPlug komt in twee varianten. De Alpine PartyPlug transparant is gemaakt voor iedereen die wel eens naar een festival of concert gaat. Deze oordoppen zijn behalve in transparant, ook verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes.

Daarnaast is er de Alpine PartyPlug Pro Natural, oordoppen voor de 'hardcore' muziekliefhebbers, de fijnproevers onder ons. De basis van deze oordoppen is hetzelfde, maar ze hebben een filter met rechtlijnige demping. Hierdoor dempen ze de muziek op alle frequenties nagenoeg evenveel. Oftewel, je geniet te allen tijde van optimaal geluid. De oordoppen worden geleverd met een draagkoord en een handige reinigingsspray.

Oordoppen voor alle situaties

Behalve voor een festival zijn er nog veel situaties te bedenken waarvoor oordoppen een uitkomst zijn. Misschien heb je een partner die snurkt, of kun je geen oog dichtdoen op de festivalcamping. Voor iedereen die ongestoord wil slapen, zijn er de Alpine SleepSoft-oordoppen.

Deze oordoppen dempen het storende omgevingsgeluid, zonder dat je het gevoel hebt dat je helemaal niets meer kunt horen. Je wordt gewoon nog wakker van je wekker en voor de moeders onder ons, ook het babygehuil komt nog (gedempt) binnen. De Alpine SleepSoft-oordoppen zijn gemaakt van het zeer comfortabele AlpineThermoShape-materiaal. Dit materiaal vormt zich naar je oor, waardoor de doppen perfect zitten.

De oorkap: de oplossing voor party-ouders

Natuurlijk wil je ook blijven feesten als je kinderen hebt. Bijvoorbeeld als je ‘s avonds thuis met vrienden losgaat op je favoriete Spotify-playlist. Of als je de kinderen meeneemt naar een optocht in de stad, of naar een festival. Het gehoor van baby’s en peuters is zeer kwetsbaar en je wilt niet dat ze al op zo’n jonge leeftijd gehoorschade oplopen.

Daar is nu gelukkig een oplossing voor: de Alpine Muffy Baby Oorkap. Deze is speciaal ontwikkeld om gehoorschade bij de allerkleinsten te voorkomen. De Alpine Muffy Baby is zo ontworpen dat de hoofdband nooit te strak zit en dankzij het bijgeleverde Protect & Go-tasje neem je de oorkap overal mee naartoe.

Alles op een rij

Alle voordelen van de Alpine PartyPlugs op een rijtje:

  • Eindelijk oordoppen die lekker zitten;
  • Perfecte geluidskwaliteit, dankzij superieure demping;
  • Voer gewoon nog gesprekken met je vrienden;
  • PartyPlug Pro Natural oordoppen voor de muziekconnaisseurs;
  • Beiden oordoppen zijn meer dan 100 keer te gebruiken;
  • Verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes, maar ook als transparante uitvoering.
Winactie

Helaas, deze winactie is voorbij

Helaas, deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad van ons.