Header Haartrends 2017
Nieuws

Update: dit zijn (tot nu toe) de hipste haartrends van 2017

Door: Merel
7/07/2017

Het jaar is alweer voor de helft voorbij, maar de mooiste tijd is eindelijk aangebroken: de zomer! Wil jij deze zomermaanden eens wat anders met je haar doen? Wij geven je de nodige inspiratie en zetten de haartrends van 2017 op een rij.

Lang en recht

Een veel geziene haartrend in 2017 is lang en recht haar. Als je van jezelf al lang haar hebt, hoef je voor dit kapsel niet veel te doen. Enkel ervoor zorgen dat je haar recht naar beneden hangt. Knip het dus niet in laagjes. Met deze haarlak creëer je een natuurlijke glans in je mooie, lange lokken. Wil je je haar langer laten groeien? Lees dan onze tips.

Sfeer Haartrends 2017

Androgyn

Deze haartrend houdt in dat je kapsel van achteren kort is, met een lange, nonchalante lok bovenop. Het kan zowel stoer als vrouwelijk zijn. Om extra volume in je lok te krijgen, kun je deze spray van Ghd hair gebruiken. Deze zorgt voor een stevige basis vanaf de haarwortel en voorziet je haar van meer volume.

De lob

De lob, de naam verraadt het al, is een long bob. Dit kapsel is de ideale oplossing voor als je wel graag een bob wilt, maar twijfelt over het afknippen van je lange lokken. Bovendien is deze haartrend makkelijk te stylen: creëer er een slag in met deze mousse van John Frieda en voilà, je bent klaar om de deur uit te gaan. Lees hier wat we eerder schreven over de lange boblijn.

Sfeer 1 Haartrends 2017

Pony

De pony is terug van weggeweest. Deze keer in alle soorten en maten: kort, lang, rommelig, klassiek, alles is mogelijk! Met name de wat langere pony is momenteel populair. Hierbij valt je haar net over je wenkbrauwen. Tip: heb je een beetje last van dof haar? Dit haarserum geeft je haar een prachtige glans!

Sfeer 2 Haartrends 2017

Rood haar

Een rode haarkleur is helemaal hot dit jaar. Zowel donker als licht. Deze trend is vooral mooi als je een lichte huid hebt. Ben je niet van jezelf gezegend met rode lokken? Geen probleem, haarverf doet wonderen.

Merel
Merel