Cadeausonder15Euro
Nieuws

De leukste beautycadeautjes voor in je schoen onder de €15

Door: Esmée
30/11/2016

Volgende week is het weer zo ver, Sinterklaas! De lootjes vliegen je daarom vast en zeker om de oren en je moet ook nog eens een cadeau uitzoeken. Om dit een stuk gemakkelijker te maken zetten wij een paar musthave beautycadeautjes voor je op een rij, onder de 15 euro.

Douche & verzorgingsproducten

December vraagt om lekkere warme douches en het verzorgen van je huid. Deze koude wintermaand maakt je huid vooral stug en droog en daarom komen deze beauty musthaves goed van pas.

Sieraden

Eigenlijk zijn sieraden altijd leuk om te krijgen als dame zijnde. Zeker nu de feestagen in aantocht zijn, komen mooie shiny sieraden altijd van pas!

''A woman’s perfume tells more about her than her handwriting''

Christian Dior

Parfum

Parfum is bij een leuke feestelijke look the finishing touch en valt dan ook niet te missen bij bijvoorbeeld een Christmas look. Van wat voor geuren houd jij? Liever een echte wintergeur? Bekijk dan het artikel daarover.

Flawless look

Natuurlijk kan een feestelijke flawless make-up look niet missen, laat dat nou eens een goede reden zijn om mooie make-up producten cadeau te doen. Want wie wil er nou niet fabulous uitzien met kerst?

Cadeauvoorkerstensint

Wanneer je het echt niet meer weet ....

Als je nu echt niet weet wat je moet geven, kan je altijd nog een giftset overwegen. Gelukkig hoeft dit niet al te duur te worden, want er zijn ook een hele boel geschenksets onder de 15 euro.

Img 3240
Esmée