Bestenailart2016
Nieuws

De meest (te) gekke nail art trends van afgelopen jaar

Door: Esmée
20/11/2016

Je kan natuurlijk gewoon een ‘’simpel’’ kleurtje op je nagels doen, maar dit jaar ging het verder dan dat. Er werden afgelopen jaar (te) gekke nagel gecreëerd. Houden jullie het liever safe of toveren jullie je nagels ook graag om tot een kunstwerk?

Furry nails

Faux fur jassen, we kunnen niet meer zonder in ons koude kikkerlandje. Dit jaar verscheen faux fur zelfs op je nagels! Je nagels zouden maar kou moeten vatten…

Pom Pom nails

Dit zijn wel de meest schattige nagels van het rijtje, pom pom nagels. Deze zijn van het rijtje ook het minst lastig om te maken, en het staat gelijk erg vrolijk. Misschien een leuk idee voor Carnaval 2017!?

Mirror nails

We schreven dit jaar al eerder over Mirror nails, de naam zegt het al: een spiegeltje op je nagels. Wanneer je liever toch een simpel nagellakje wilt - maar wel een tikkeltje leuker dan een basic kleur - dan zijn mirror nails perfect.

Succulent Nails

Deze nagellook is wel heel apart als je het mij vraagt, planten op je nagels. Echter is dit misschien wel een look om over te laten aan je nagelstylist, want ingewikkeld is het zeker!

Glass nails

Glass nails lijken eigenlijk een beetje op mirror nails, maar zijn toch een tikkeltje verschillend. Bij glass nails lijkt het echt alsof je een stuk glas op je nagel hebt in plaats van een nagellak die spiegelt. Wat vind jij van deze trend?

Img 3240
Esmée