Mooistesieradenvoor2016
Uitgelicht

De mooiste sieraden voor de feestdagen

Door: Esmée
9/12/2016

Met de kerstdagen trek je letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Daarbij horen natuurlijk ook de allermooiste sieraden. Goud en zilver zijn perfect om te dragen tijdens de feestdagen. Houd je vooral niet in met bling-bling, want alle combinaties zijn tegenwoordig mogelijk. De spreuk ‘less is more’ slaan wij dus even over tijdens de feestdagen.

Feestelijke armcandy

Wie houdt er nu niet van opvallende armcandy? Het geeft een leuke touch aan je outfit, zeker als je geen onwijs opvallende outfit aan hebt. Het is ook leuk om lekker te mixen and matchen met verschillende soorten armbanden, zeker met de feestdagen mag je lekker los gaan!

De mooiste oorbellen

Ga je voor opvallend grote oorbellen of houd je het liever subtiel? Check met grote oorbellen wel of je sieradenparty niet 'too much' wordt. Zoals stylisten vaak adviseren; "Kies je voor opvallende oorbellen, draag dan geen ketting." Zo geldt dat andersom ook. Twijfel je welke oorbellen je het beste kunt dragen? Check dan hier het artikel: welke oorbellen passen bij jouw haarstijl.

Om door een ringetje te halen

Vaak hebben ringen een betekenis. Die zul je automatisch dragen. Zeker met kerst mag je daarnaast ook wel een opvallende ring dragen. Bij een classy outfit, zijn mooie, opvallende ringen natuurlijk top!

Is het al 00:00?

Horloges zijn goed te combineren met passende armbandjes. Een horloge is natuurlijk ook een te gekke eyecatcher. Je hebt tegenwoordig zoveel keuze, ga je voor zilver, roségoud, goud, koper of ben je meer van zwart? Horloges hoeven helemaal geen vermogen te kosten. Je kunt ze daarom ook afwisselen bij je outfits. Leuk om nog een ander kleurtje op je verlanglijstje te zetten?!

Img 3240
Esmée