Koningsdag Header
Gespot door de redactie

5 tips voor de perfecte Koningsdag outfit

Door: Marit
19/04/2017

Koningsdag komt er weer aan en dat betekent dat alles uit de kast mag. Heb jij jouw oranje outfit al klaarliggen of ben je nog op zoek naar een oranje touch voor je Koningsdag outfit? Wij geven je alvast wat inspiratie voor volgende week!

1. Sunshine

We hopen het ieder jaar weer: laat alsjeblieft de zon schijnen op Koningsdag. Het is maar de vraag of het zonnetje ook echt doorkomt op 27 april. Maar laten we positief zijn en rekenen op onze grote gele vriend. Dan heb jij natuurlijk een zonnebril nodig. Of beter nog, een oranje zonnebril is. Daarmee maak jij jouw king outfit helemaal af.

2. Handig tasje

Als vrouw heb je de hele dag een tas bij je. Voor je eigen snuisterijen én voor dat ene leuke item op de vrijmarkt. Ga in stijl, neem op Koningsdag een oranje tas mee. Zo hoef je verder niet heel veel geks te verzinnen voor je outfit. We snappen namelijk heel goed dat je niet als oranje wortel verkleed wilt gaan. Maar een oranje tas, die is toepasselijk én praktisch.

3. Opvallende touch

Je hoeft niet van top top teen in onze kleur des vaderlands te gaan. Je kan ook kiezen voor een subtiele maar toch opvallende oranje touch. De oranje horloges van IceWatch zijn daarvoor heel geschikt. Je matcht ze heel gemakkelijk bij elke outfit. Waar jij je maar lekker bij voelt!

Koningsdag Outfit

4. Colour your nails!

Er zijn ook tientallen verschillende nagellakken te vinden in de kleur oranje. Je hebt er ook genoeg met een opvallende sparkle zodat je toch een beetje hebt gedacht aan het thema op deze dag. Kijk maar naar deze Orange Extreme nagellak van L'oreal Orange Extreme nagellak van L'oreal Paris. Niemand kan om deze oranje nagellak heen, dat is zeker!

5. Total list

Heb je echt geen enkel idee wat je dit jaar weer moet verzinnen? Dan hebben wij alle leukste accessoires voor Koningsdag op een rijtje gezet en heb je alle keus en vrijheid om eens rustig rond te neuzen voor wat inspiratie.

Winactie!
Tommy Hilfiger Winactie

Win een Tommy Hilfiger horloge!

Kan jouw vriend nog wel een leuk accessoire voor Koningsdag (en daarna) gebruiken? Of misschien jijzelf wel? Wij geven namens Tommy Hilfiger het perfecte Hollandse horloge weg.

Kans maken? Stuur dan nu een mail naar stijl@bol.com met in de subjectline: Tommy Hilfiger winactie. Wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnares van dit horloge! Wij nemen contact met je op als je gewonnen hebt.

Of bestel de Tommy Hilfiger TH1791322 nu gewoon al zelf. Leuk als je een foto op Facebook of Instagram achterlaat en @stijlbolcom tagt. Wij zijn benieuwd naar de looks.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze winactie en zullen daarna uit onze systemen verwijderd worden.

14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit