1Brilheader
Nieuws

De ronde zonnebril; Hét accessoire voor een festivallook!

Door: Esmée
17/08/2016

Dit seizoen staan er wellicht festivals bij jullie in de agenda en dan kan de ronde zonnebril als eyecatcher niet ontbreken!

Foto Bril 2 Cropped

Wees een hippie


Sinds John Lennon, vooral bekend als bandlid van The Beatles, zijn de ronde zonnebrillen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De ronde brillen werden vooral gedragen door hippies, waarvan John ook deel uitmaakte. Vandaag de dag zijn ze terug van weggeweest en weer helemaal hot. De zonnebrillen passen perfect als accessoire wanneer je naar een festival gaat. Het item wordt ook veel gedragen bij festivals zoals Coachella en Burning man. De brillen zijn uitstekend te combineren bij een Bohemian outfit en wanneer de zon schijnt is het nog praktisch ook.

Foto Bril 1 Cropped

Welk gezicht heb jij?


Heb jij een wat hoekig gezicht? Dan past een ronde zonnebril perfect bij jou! Door een ronde bril oogt je gezicht zachter. Ook wanneer je een ovaal of hartvorming gezicht hebt, kan een ronde bril prima bij jou passen. Een rond of langwerpig gezicht? Pas dan op met ronde brillen en kies voor een wat groter (misschien wat hoekiger) model.

Img 3240
Esmée