Header
Get The Look

Een sjaal in je haar op 4 manieren

Door: Conny
27/07/2016

Een sjaal in je haar is dit seizoen helemaal hip en is dé oplossing is voor een bad hair day. Naast hip en praktisch, is het ook de perfecte beschermer van je haar tegen zon en UV. Zo droogt je haar niet uit en blijft je haarkleur de hele zomer mooi. Draag ‘m als tulband, in seventies style, opgevouwen of gerold en je look is summerproof!

In Article2

Urban turban

Neem een dunne, puntige sjaal en drapeer deze met het midden van de sjaal boven je voorhoofd, om je haar heen. De uiteinden komen bovenop het hoofd weer bij elkaar, waar je ze aan elkaar vastknoopt. Stop de uiteinden van de sjaal weg tussen de rest van de stof en voilá: je Urban Turban is klaar.

In Article1

Klassieke look

Leuk voor een festival: neem een sjaal van soepele stof of zijde en maak er een driehoek van. Leg het platte gedeelte over je voorhoofd en knoop de punten achterop het hoofd vast. Een klassieke look uit de seventies.

De sjaal is hip en handig: een ideale beschermer van je haar tegen zon en UV!

Opgevouwen

Ook een topper in combinatie met een hoge staart of knot is de opgevouwen sjaal. Maak een driehoek van je sjaal en vouw hem op tot een platte, rechthoekige sjaal. Bind hem om je hoofd en knoop hem achter in je nek vast of juist bovenop je hoofd.

In Article4

Opgerold

Een opgerolde sjaal, die je als een kroontje om je voorhoofd en haar draagt, is ook een geslaagde look om je haar te pimpen. Gebruik een sjaal van zijde of zijdelook, want die rol je gemakkelijk op. Helemaal mooi met wavy lokken eronder.

Author Conny
Conny