Header Metallic
Trending

De tassentrend van najaar 2017: metallic

Door: Edith
13/09/2017

Tassen: we kunnen er geen genoeg van krijgen. En met de nieuwe collecties van de herfst en de winter, ben jij vast alweer op jacht naar jouw topstuk van dit seizoen. Om je een beetje te helpen, laten we een trend zien die je echt niet mag (en kan!) missen: metallic.

Schitterende ontwerpen

Metallics hebben een grote invloed op de modewereld van Fall/Winter 2017. Niet alleen in kleding en schoenen, maar ook zeker in het tassenlandje. Verschillende mooie merken komen dit najaar met letterlijk schitterende ontwerpen in allerlei kleuren. Van zilver tot goud en roze of blauw: het is er allemaal. En daar worden wij blij van, want dat betekent dat er ook voor elke outfit een geschikte tas te vinden is binnen deze trend! We love it!

Zilver of goud

Metallic in 2017 is meer dan alleen goud, rosé goud en zilver. Toch zijn en blijven de favoriete metallics in de fashionwereld goud en zilver en dat is ook niet zo verrassend, want die kleuren zijn stoer, chic en classy tegelijk. Is jouw garderobe vooral gevuld met warme kleuren? Ga dan voor een metallic tas in het goud. Ben jij meer een koele kikker? Dan matcht zilver metallic gegarandeerd bij jouw stijl. Kun je niet kiezen en heb jij van alles wat? Wij geven je groot gelijk als je voor beide metallics gaat.

Ready to shine

Hoewel de metallic tas een echte eyecatcher is, is het item door zijn eenvoud in kleur en ontwerp gemakkelijk te combineren. Een ideaal excuus dus om een prachtexemplaar (misschien wel uit de wat hogere prijsklasse) aan te schaffen, omdat je hem vaak kunt en zult gebruiken.

Wil je er zeker van zijn dat je tas de aandacht krijgt die het verdient? Combineer jouw aanwinst dan met een simpele outfit. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie met een simpel bloesje of een rustig shirtje met een eenvoudige jas. Zo komt de tas helemaal tot zijn recht en zal zowel hij als jij (letterlijk) shinen.

Sfeer Metallics

Stylish details

Vind je de nieuwe trend tof, maar is een fully metallic bag net iets te veel voor jou? Kies dan voor een middenweg en ga voor een tas met stylish metallic details. Net wat veiliger, maar minstens zo trendy. En ben je helemaal niet weg van zilver en goud? Dan kom je ook niet zo makkelijk onder deze trend uit. Check de Lacquer Indigo en Aubershiny tassen van Kipling maar eens.

Ben je net als wij verliefd geworden op deze trend en sta je te popelen om op zoek te gaan naar jouw nieuwe aanwinst? Scroll dan ook eens door het expertlijstje dat wij voor jou hebben samengesteld en vind jouw metallic tas. Go & shine bright dit najaar!

Edith Van Luik Lady Jewelry
Edith