Lieverluidanmoe
Uitgelicht

Deze 2-in-1 producten besparen je tijd in de ochtend

Door: Conny
8/11/2016

35 minuten tijd besparen in de ochtend? Ja, graag! Zeker tijdens het winterseizoen drukken we liever nog een keer op de snooze button. Het kan, dankzij tijdbesparende 2-in-1 beautyproducten.

Bespaar 20 minuten

Droogshampoo: voor fris haar met volume
Je haar wassen kost tijd, evenals het gebruik van conditioner, maar het föhnen en stijlen ook! Stel je wasbeurt nog even uit en fris je coupe op met een droogshampoo. Deze bevat vet- en vuil absorberende ingrediënten die je vette haarwortels er weer fris uit laten zien. Bovendien geeft een droogshampoo je haar automatisch meer hold en volume, een win-win dus! Zo maak je die letterlijke out-of-bed look opeens heel sexy…

Bespaar 5 minuten

Serum foundation: verzorging en dekking in één
Begin je de dag graag met een serum? Dan kost het je een paar minuten intrektijd, voordat je je foundation aan kunt brengen. Kies voor de 2-in-1 optie en breng na je dagcrème direct een verzorgende foundation met ingebouwd serum aan. Zo heb je de dekking waar je naar zoekt en de verzorgende eigenschappen van een intensief serum.

Bespaar 5 minuten

Verzorgend scheermesje: bye bye droge benen
Wat fijn dat beautymerken toch altijd blijven innoveren, want dankzij handige scheermesjes die strips met verzorgende ingrediënten bevatten, scheer je je benen superglad en verzorgen de strips de huid tegelijkertijd. Het is meestal niet meer nodig om je benen hierna nog in te smeren en dus een paar minuten te moeten wachten totdat je je broek of panty aan kunt trekken.

Bespaar 3 minuten

Bodylotion voor onder de douche: geen droogtijd na het smeren
De uitvinding van de eeuw is bodylotion voor onder de douche. Er bestaat soms enige verwarring over hoe je dit product gebruikt, maar dat is dus als volgt: nadat je je douchegel hebt afgespoeld, smeer je je onder de douche in met de speciale bodylotion die je meteen weer afspoelt met de laatste waterstralen. Het is dus het laatste product dat je gebruikt, voor je uit de douche stapt. Daarna is je huid van top tot teen gehydrateerd en droog je jezelf af zoals gebruikelijk. Geen intrektijd, geen geplak en wel een goed gehydrateerde huid.

Bespaar 2 minuten

Droge olie: benefits van olie zonder plakhanden
Een body olie is heerlijk voor je huid, maar praktisch is het niet. Je handen en huid plakken en sommige body oliën trekken haast niet in. Wanneer je erna een broek of panty aantrekt, zie je strepen van de olie op je kleding en weer omkleden kost je al helemaal veel tijd. Gelukkig is er iets op bedacht, want een droge olie heeft de zachtheid van een olie, zonder het plakkerige effect en trekt snel in. Een ideale oplossing dus voor olie-lovers met weinig tijd.

Bespaar 1 minuut

Lipstick & blush: zo gepiept
Een lipstick die je ook als blush gebruikt of andersom is een tijdbesparende topper voor in het openbaar vervoer. Ook zonder spiegel is dit gemakkelijk aan te brengen, bijvoorbeeld door je smartphone even op de selfie stand te zetten. Dat bespaart je toch weer één minuut voor de badkamerspiegel.

Author Conny
Conny