Itbagvanditseizoen
Nieuws

Deze tassen zijn dit najaar hot and happening

Door: Esmée
20/10/2016

Als vrouw zijnde heb je van bepaalde dingen nooit genoeg. Denk aan handtassen. Bij elke outfit kan je wel een andere it-bag bedenken. En omdat een nieuw seizoen vaak een nieuwe start betekent, heb je een fijn excuus om een nieuwe handtas aan te schaffen. Maar; welke handtassen zijn er dit najaar helemaal hot and happening?

5 Tassentrends

Backpacks

Vroeger hadden we er allemaal eentje op de middelbare school. Nu is 'ie zelfs voor de volwassen vrouw helemaal hot! Je kunt er van alles in kwijt en je hebt er geen last van. Rugtassen zijn heus niet meer suf. Ze zijn weer helemaal terug door het gebruik van materialen als leer en suède. Hebben!

Fringe bags

De bohemian trend zet zich nog steeds voort. Niet alleen in juwelen komt het terug maar zeker ook in handtassen.

Trendytassen

Drawstring bag

De drawstring bag is een heel leuk speels tasje. Wil je een keer wat anders, dan is dit wellicht iets voor jou. Daarnaast is deze bag tijdens het shoppen ideaal! Je draagt het cross-body of over één schouder naar beneden hangend.

Crossbody tassen

Altijd handig: een crossbody bag. Zeker voor tijdens je shopping sessie, omdat je zo je handen lekker vrij hebt om rond te snuffelen. Het leuke aan de trend van nu, is dat je hem niet persé aan de zij- of achterkant hoeft te dragen. Hij wordt nu ook veel van voren gedragen. Een keer wat anders én meteen zakkenroller proof ;-).

Schoudertas

Slangenprint tassen

Eigenlijk bij iedereen wel bekend: de slangenprint. Je kunt hem bij een classy outfit heel goed combineren, want hiermee maak je jouw outfit een tikkeltje meer edgy.

Img 3240
Esmée