Header
Nieuws

Dit zijn je opties voor wimpers met giga volume

Door: Femke
12/08/2016

Er zijn veel manieren om je wimpers op te laten vallen. In rap tempo volgen de nieuwste volumemascara’s elkaar op, maar je kunt ook kiezen voor valse wimpers die je zelf aanbrengt of in een salon laat aanbrengen. Wat zijn de voor- en nadelen en welke soort valse wimpers past bij jou?

Valse wimpers in de salon
Valse wimpers zijn hot topic. 3D, Russian Volume en One by One wimpers zijn allemaal razend populair. Met valse wimpers zie je er altijd opgemaakt uit en hoef je geen mascara meer te gebruiken. Het uitvallen van je valse wimpers is dan weer een nare bijkomstigheid en het feit dat het redelijk prijzig is om een set bij te laten vullen. Een Amerikaanse beauty goeroe heeft nu iets bedacht waar echt elke vrouw blij van wordt, namelijk magnetische valse wimpers! The Original One Two Lash bestaat uit twee gedeeltes waartussen je je eigen wimpers als het ware sandwicht. Geen lijm, geen gedoe en geen uitvallende wimpers. De wimpers zijn herbruikbaar en vooralsnog alleen in de VS te koop, maar wie weet binnenkort ook hier.

In Article 1

Valse wimpers @ home
Valse wimpers kun je natuurlijk ook prima thuis aanbrengen. Kies voor een setje dat past bij jouw natuurlijke wimperlengte of ga juist voor diva lashes wanneer je een feestje hebt. Meestal wordt de lijm meegeleverd. Ga voor een volledige wimper of kies voor plukjes die je tussen je eigen wimpers aanbrengt. Ben je niet zo handig? Vraag dan of een vriendin met vaste hand het bij jou aan wil brengen. Zo heb je de hele dag (en nacht) plezier van je false lashes. Deze wimpers blijven natuurlijk niet zo lang zitten als professionele valse wimpers, maar zijn wel een stuk goedkoper en je hoeft er niet voor naar een salon.

In Article 2

False lash mascara
De snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om een valse wimper effect te creëren is door een mascara met false lash effect aan te brengen. Deze mascara’s bevatten vaak siliconendeeltjes die je wimperhaartjes verdikken en verlengen en hebben een speciaal borsteltje dat je wimpers nog voller maakt wanneer je mascara aanbrengt. Ook zijn er mascara’s die bestaan uit een witte primer, die je wimpers verdikt, en een zwarte mascara die je eroverheen aanbrengt. False lash mascara’s zijn er ook in waterproof versie of speciaal voor gevoelige ogen. Uiteraard is het effect tijdelijk, want wanneer je je make-up verwijdert, zijn ook je diva wimpers verdwenen.

In Article 3
0002 Author Femke
Femke