Header
Nieuws

Doe mij ook zo’n strandtas met benefits

Door: Lot
3/08/2016

Ligt het aan ons, of zijn er dit jaar meer knappe strandtassen te bekennen dan voorgaande zomers? Vijf redenen om er een aan de haak te slaan.


1. Je hebt nog meer te doen dan op het strand liggen. Komt dat even goed uit: aan het gros van de nieuwe beach bags heb je ook een prima sporttas, shopper of boodschappentas. Ze zijn ruim, goed afsluitbaar en in veel gevallen waterbestendig.

2. Je kunt ongegeneerd toegeven aan schreeuwerige prints. Iets wat je tijdens het uitzoeken van een échte tas waarschijnlijk wel uit je hoofd laat. Om de een of andere reden is het compleet acceptabel om met fluorescerende tropicana-taferelen aan je arm het strand op te lopen, maak daar gebruik van!          

In Article 1

3. Of juist niet, strandtassen te over die mooi zijn in al hun eenvoud. Denk maar aan de rieten mand, de linnen versies met Bretonse streep of de Amerikaanse duffle bag. Klassiekers om never nooit genoeg van te krijgen.

4. Je wilt je flesje water, zonnebrandcrème en andere strand essentials lekker koel houden, maar hebt geen zin om een aparte koelbox mee te sjouwen. Hoeft ook niet, sommige strandtassen zijn uitgerust met een koelhoudende voering.

5. De meeste gaan jáááren mee.Misschien niet handig als je volgend jaar al een nieuw exemplaar op het oog hebt, maar het zegt wel wat over de kwaliteit van de gemiddelde strandtas. Vooral die van canvas kunnen tegen een stootje.

In Article 2
Author Lot
Lot