Philips Elektrische Ontharing
Kort verhaal

Drie beautytools om standby te houden in je badkamer

Door: Lot
14/10/2016

En dan hebben we het niet over een föhn, elektrische tandenborstel of stijltang, want die apparaten behoren waarschijnlijk al tot je badkamer-inboedel. Mocht er nog een plek vrij zijn, reserveer die dan maar alvast voor één van de onderstaande technische hoogstandjes. Word je nóg mooier van.

Elektrisch Reinigen Visa Pure Philips

De professionele schoonmaker

Dat intens schone, frisse gevoel dat je overhoudt na een bezoek aan je schoonheidsspecialiste kun je ook in eigen badkamer ervaren. Elke dag opnieuw! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een elektronische schoonmaakhulp inschakelen. Hoe uitvoerig je namelijk ook reinigt met de hand, een elektrische reinigingsborstel reinigt tien keer effectiever. De roterende, vibrerende haartjes verwijderen meer vuil, make-up en dode huidcellen, en dat ook nog eens binnen de recordtijd van één minuut. Daar wordt je huid behalve extra schoon ook zachter en stralender van. Bovendien worden huidverzorgingsproducten die je erna aanbrengt beter opgenomen.

Als je een gevoelige huid hebt, schrikt zo’n borstelprincipe misschien nogal af, hoe zacht de haartjes ook beloven te zijn. Heel begrijpelijk. Elektrisch reinigen hoeft natuurlijk geen dagelijks ritueel te worden. Je kunt het ook eens of twee keer in de week doen, om te kijken hoe je huid erop reageert. De meeste e-cleansing merken hebben trouwens verschillende soorten opzetborstels om uit te kiezen, vaak zit daar ook eentje bij voor de gevoelige huid. Er zijn zelfs borstels die je in kunt zetten om je oogopslag op te frissen of waarmee je je hele gezicht een ontspannende massage geeft (zoals de Philips VisaPure). En in het kader van efficiëntie: veel reinigingsborstels mogen mee onder de douche, voor nog meer tijdswinst.

Bekijk hier alle Philips gezichtsreinigingsborstels.

Tip

‘Borstel’ tijdens het elektrisch reinigen vooral de zones waar veel talg wordt aangemaakt, zoals je neus, voorhoofd en kin. Neem ook gerust je hals en decolleté mee (zonder al te veel druk uit te oefenen) of vraag iemand om je rug te doen, mocht je daar last hebben van onzuiverheden.

Beauty Apparaat Ontharen Ipl Philips Lumea

De long-lasting ontharingsmethode

Als je alle minuten bij elkaar optelt die je tijdens je leven besteedt aan het haarvrij maken van benen, oksels en bikinilijn, zit je waarschijnlijk zo op een paar maanden. Zeker als je kiest voor dagelijks scheren, maar ook met duurzame methoden als epileren, waxen en ontharen met crèmes moet je na verloop van tijd toch weer aan de bak. Haar komt dan wel in mindere mate terug (als je geluk hebt), maar terug komt het. En altijd sneller dan je dacht

Al die tijd en moeite zou je ook in een IPL traject kunnen stoppen. IPL staat voor Intense Pulsed Light: zachte lichtflitsen die de haarwortels verwarmen zodat het haar qua groei sneller in de ‘rustfase’ belandt en uitvalt. Na acht weken lang elke twee weken een klein half uur behandelen, hoef je de boel vervolgens maar één keer in de maand of zelfs twee maanden (afhankelijk van hoe snel je haar groeit) bij te houden voor een gladde huid zonder stoppels of ingegroeide haartjes.

Tot voor kort kon je voor deze technologie alleen terecht in salons, maar inmiddels zijn er apparaten op de markt om zelf veilig en pijnloos mee te ontharen, gewoon thuis. De meest geavanceerde IPL-apparaten worden geleverd met verschillende specifieke hulpstukken voor lichaam én gezicht, lampen die extra lang meegaan en sommige modellen zijn voor het gemak draadloos.

Bekijk hier alle Philips Lumea IPL- en lichtontharing..

Tip

Om teleurstellingen te voorkomen: IPL werkt het beste op donkerblond, bruin en zwart haar. Rood, lichtblond, wit en grijs haar zijn er helaas ongevoelig voor, net als een heel donkere huid.

Philips Baardtrimmer

De betere baardtrimmer

Deze is natuurlijk bedoeld voor je wederhelft, maar wij vrouwen hebben er ook best baat bij. De betere baardtrimmer bevat namelijk een scala aan standen (vijftien à twintig is geen uitzondering), waardoor er op de millimeter nauwkeurig getrimd kan worden en lobbyen voor je favoriete lengte meer kans van slagen heeft. We zijn helemaal fan van deze Philips baardtrimmer, doordat hij ook nog eens uitgerust is met een vacuümsysteem dat haartjes tijdens het trimmen opzuigt (schone wasbak, schone badkamervloer!).

Tip

Goed cadeau voor één van de mannen in je leven!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Philips

Author Lot
Lot