Header Durexvalentijn
Uitgelicht

Lekker op safe: stomende seks met Durex

Advertorial
Door: Lot
1/02/2018

Of je nu in een rela of een prela zit, tegen superlekkere seks zeg je vast geen nee. Durex in ieder geval niet, en daarom maken ze inmiddels veel meer spannende producten dan condooms alleen. Roep je jouw Valentijn er alvast bij?

Zeg eens oooh!

Goede seks is nice, maar het kan altijd beter. Doe het bijvoorbeeld eens met de nieuwe Orgasm’Intense Gel van Durex, nu al een van hun bestsellers. Door twee à drie druppels (meer mag ook, even uitproberen wat je fijn vindt) van deze stimulerende gel tijdens het voorspel op je clitoris te masseren, worden er zoveel lekkere sensaties teweeggebracht daar beneden dat je tot een verpletterend orgasme komt (tip: Durex Orgasm' Intense condooms hebben ook een laagje van deze gel, check ze hier).

Als dat naar meer smaakt, probeer de Orgasm’Intense Pure Fantasy en/of de Orgasm’Intense Vibrations. De eerste is een superdiscrete (want amper hoorbare), waterdichte vibrator waarvan je de trillingen met een draaiknop versnelt of vertraagt, de tweede een vibrerende penisring die je clitoris tijdens de seks stimuleert om jullie tegelijkertijd tot een halleluja te brengen. Spannend!

Sfeer1 Durexvalentijn
Valentijnsactie!

25% korting op heel veel Durex

Yeah baby, van 1 t/m 14 februari sla je alle producten uit de Durex Play en Durex Orgasm’Intense lijn in met maar liefst 25% korting! Dat is nog eens een goed valentijnscadeau!

Met happy ending

Hoe meer ontspannen jullie allebei zijn, hoe meer pret in bed. Daarom is het ook zo leuk om je vrijpartij af te trappen met een massage. Als je met voorbedachte rade gaat masseren, kun je het beste een massagegel of -olie nemen die geschikt is voor intieme delen, zoals de Durex Play Massage 2-in-1 gels. Omdat die ook dienst doen als glijmiddel, laat je je massage zonder gedoe overgaan in zinderende seks.

Er is er een met stimulerende guarana-extracten, een met huidverzachtende aloë vera en een met het zinnenprikkelende aroma van de ylang-ylang bloem. Net als gewone glijmiddelen zijn ze alledrie inzetbaar bij vaginale, anale en orale seks en kun je ze gebruiken in combinatie met condooms.

Sfeer Durexvalentijn

Safe seks

Elke vier minuten wordt er bij iemand in Nederland een seksueel overdraagbare aandoening geconstateerd. Dat zet je wel even aan het denken bij een eerstvolgende date… En het geeft aan dat seks met condoom blijkbaar nog steeds geen prioriteit heeft, terwijl het de makkelijkste, meest efficiënte manier is om te voorkomen dat je een SOA krijgt of overdraagt. Kies je condooms van kwaliteit, hoef je trouwens echt niet bang te zijn dat de seks er minder lekker van wordt.

Naast de originele Durex Classic Natural Condoom van natuurlijk rubber en easy-on pasvorm heeft Durex verschillende ultradunne condooms , speciaal ontworpen om maximaal te blijven ‘voelen’ zonder dat wordt ingeboet op betrouwbaarheid. De allerdunste is Durex Invisible, verkrijgbaar met en zonder glijmiddel. Wil je juist geen enkel risico nemen, zijn er ook de ietsje dikker-dan-normaal Extra Safe Condooms, uitgevoerd in natuurlijk rubber en voorzien van extra glijmiddel. Oh, en beweert je bedpartner allergisch voor latex te zijn? De Durex Real Feeling Latexvrije condooms zijn zoals de naam al doet vermoeden 100% latexvrij.

Winactie

Helaas, deze winactie is verlopen

Deze winactie liep t/m 1 maart 2018. De winnaars hebben persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Author Lot
Lot