Main Visual A Vogel Echinaforce Tabletten
Uitgelicht

Geen tijd voor griep? Ga voor de Echinaforce tabletten van A.Vogel

Advertorial
Door: Joyce
31/01/2019

Op kantoor is het rustiger dan normaal, familiebezoek gaat tóch niet door en het vriendinnenavondje waar je zo naar uitkeek wordt op het laatste moment gecancelled. Ja, het is toch écht weer die tijd van het jaar. Het heerst; griep en verkoudheid. #geentijdvoorgriep? De Echinaforce tabletten van A.Vogel staan voor je klaar!

Ziek zijn komt natuurlijk nooit uit. Zeker als je kinderen gewoon naar school moeten en je lekker fit wilt blijven in de winter. Jouw bezoekjes aan de sportschool afzeggen: dacht het niet! Heel logisch dus dat jij gewoon geen tijd voor griep hebt. Geen nood, hulp is onderweg! Met de Echinaforce tabletten van A.Vogel verklein je de kans op griep en verkoudheid.

Hulp in aantocht: Echinaforce tabletten van A.Vogel

Hoe kun jij de kans op griep verkleinen?

Om griep en verkoudheid te voorkomen, is het van belang dat jouw weerstand op peil is. Als je weerstand onvoldoende is, kun je iets extra’s gebruiken om je weerstand te verhogen en je immuunsysteem te ondersteunen. De Echinaforce tabletten van A.Vogel zijn hier speciaal voor gemaakt.

Bij dit krachtige, natuurlijke traditionele kruidengeneesmiddel vormt de rode zonnehoed-plant, ook wel de Echinacea pururea genaamd, de basis van deze tabletten. Het extract van deze plant ondersteunt het immuunsysteem. Ook verhoogt het je weerstand tegen virale en bacteriële infecties. Concreet betekent dit dat jij zo de kans op een griepje of verkoudheid verkleint. Heel slim!

De Echinaforce tabletten van A.Vogel
Echinaforce Tabletten A Vogel 3
Echinaforce Tabletten A Vogel 2
Echinaforce Tabletten A Vogel 1
1 van 3

Wat als ik de griep al te pakken heb?

Zit je al in de lappenmand? Dan wil je daar zo snel mogelijk weer uit! Het gewone leven gaat namelijk gewoon door. Logisch dat je daarom snel weer van de griep af wil zijn. Ook dán komen de Echinaforce tabletten van A.Vogel goed van pas, omdat ze je ook helpen bij het herstel na griep. Hierdoor ben je weer sneller up and running.

A.Vogel Echinaforce gebruiken

Wil je jouw weerstand ondersteunen met Echinaforce dan is het goed om te weten hoe je de tabletjes moet gebruiken. Kinderen vanaf twaalf jaar en volwassenen mogen twee- of driemaal daags één tablet nemen. Kinderen van zes tot twaalf jaar mogen één- of tweemaal daags één tablet nemen. Het is het beste om een Echinaforce tablet voor een maaltijd met wat water in te nemen. Bewaar de tabletten op een kamertemperatuur van onder de 25 graden.

*Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Joyce Nafzer Profile
Joyce