1Bodyoil
Review

Een zijdezachte huid met Kneipp Amandelbloesem Body Oil

Door: Esmée
22/09/2016

Wist je dat je huid wordt gezien als het grootste orgaan? Het is dan ook erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Vooral als de huid droog is, kan je jouw huid goed doen met een hydraterende lotion.

Verzorg je huid

Wanneer je op zoek bent naar een verzorgende huidolie, is Amandelbloesem huidolie van Kneipp perfect om je huid te hydrateren. De amandelolie in de huidolie helpt daarentegen ook om je huid zijdezacht te maken. De huidolie bestaat uit amandelolie, jojoba, vitamine A & E. Deze combinatie helpt jouw huid tegen uitdroging en dus voorkom je een schrale huid. Bovendien ruik je na gebruik heerlijk fris. Heb je nou liever een geur die helpt je luchtwegen open te zetten of juist je spieren te ontspannen? Dan zijn er ook geurvarianten voor deze wensen.

1Amandelen

''Als zeer grote fan van Kneipp amandelbloesem mocht deze natuurlijk niet ontbreken. Ik ben er zeer tevreden over. Deze body oil trekt snel in en laat daarna een zachte huid achter. Voelt vettig aan met aanbrengen maar wel aangenaam vettig. Zelfs de geur blijft lang hangen!''

Enthousiaste klant van Bol.com
1Kneipp
Img 3240
Esmée