Header Oral B
Uitgelicht

Slim en sexy: elektrisch poetsen nieuwe stijl

Advertorial
Door: Conny
28/07/2017

Het liefst wil je dat je gebit gezond en mooi wit is, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Elektrisch poetsen en timen: dankzij steeds slimmere innovaties op poetsgebied wordt het je een stuk makkelijker gemaakt om te shinen met die stralend witte tanden.

Poetsen anno 2017

Je tanden poetsen doe je bij voorkeur met een elektrische tandenborstel en in de wereld van elektrisch poetsen worden continu nieuwe innovaties doorgevoerd om dit zo effectief mogelijk te doen. Door elektrisch te poetsen heb je langer plezier van een gezond gebit en verbeter je je mondhygiëne.

Er zijn elektrische tandenborstels (Oral-B PRO 2 tot en met Oral-B SMART 6) met een nieuwe lithium-ion batterij, waardoor de accu van je tandenborstel 40% meer capaciteit heeft en tot wel 14 dagen meegaat! Handig wanneer je veel reist en geen plaats of zin hebt om steeds je oplader mee te nemen.

Ook de opzetborstels worden steeds beter. Zo is er nu de Oral-B Sensi Ultrathin opzetborstel ontworpen door tandartsen. De borstel met superdunne borstelharen verwijdert tot 100% meer tandplak dan wanneer je met een normale tandenborstel poetst en hij vermindert de kans op tandvleesontsteking drastisch. Een topper voor wie gevoelig tandvlees heeft, maar wel een rij hagelwitte tanden wenst.

Sfeer 1 Oral B

Slim en sexy

Je gebit springt meteen in het oog en is dus van belang wanneer je een goede eerste indruk wilt maken. Naast dat rechte tanden verzorgd ogen, is de conditie van je gebit net zo belangrijk wanneer het draait om aantrekkingskracht. Zorg er daarom voor dat je tanden schoon zijn van tandplak en je tandvlees gezond is. Dit bereik je het snelst door een regelmatig bezoek aan de tandarts en/of mondhygiënist en door elke dag twee keer elektrisch te poetsen. Kleine moeite, groots effect.

Wie had gedacht dat er een elektrische tandenborstel bestaat die net is zoals jij: slim én sexy!? De Oral-B GENIUS 9000N in Rose Gold ziet er fashionable uit met haar rosé gouden jasje en kleurrijke SmartRing die aangeeft wanneer je poetsbeurt erop zit. De batterij gaat tot 12 dagen mee en de stijlvolle oplader laadt naast je tandenborstel ook je smartphone op. Handig, zo’n oplader met ‘double duty’ functie.

Sfeer Oral B

Maak van poetsen een sport

Wanneer je toch bezig bent voor de spiegel, kun je het gelijk wat leuker maken door jezelf uit te dagen in de Brushing Challenge, waarbij je poetsrecords en technieken worden gemeten. In de Oral-B App 5.0 (Gratis via IOS en Android) vind je naast deze feature ook een echte fun optie, waarbij je kunt poetsen met zogenaamde FunZone filters.

Tover jezelf om in een anime figuur of een jungle dier tijdens het poetsen en deel deze geinige effecten met je vrienden. Wil je meer info over hoe je het beste kunt poetsen? Ook die info is allemaal verwerkt in de app op je smartphone.

WIN

Een Oral-B GENIUS 9000N in Rose Gold

Yes! Stijl Magazine mag 2 keer een Oral-B GENIUS 9000N in Rose Gold elektrische tandenborstel weggeven. Om kans te maken op zo’n beauty met brains stuur je een mail naar stijl@bol.com met daarin je NAW-gegevens en in de subjectline: Winactie Oral B GENIUS Rose Gold.

Wie weet ben jij binnenkort in het bezit van deze superfijne tandenborstel. De winnaars worden op 28 augustus bekendgemaakt en ontvangen vanzelf bericht.

Author Conny
Conny