Header Fan Brush 2
How to

De fan brush: zo gebruik je 'm

Door: Marit
31/03/2017

Het is amper nog bij te houden welk soort kwasten voor het gebruik van make-up er bestaan. Wat is de fan brush? Hoe gebruik je ‘m? Wij zullen het je vertellen.

Wat is de fan brush?

Of je fan bent van je nieuwe brush? Nee, dat betekent het niet maar kan natuurlijk wel! De fan brush is een platte kwast met haartjes die wijd uit elkaar staan. Je kan hierbij denken aan een waaier die je gebruikt in de Spaanse gloeiende zon. Je gebruikt de fan brush om een blush of poeder aan te brengen. Eigenlijk een blush/poeder die net te veel kleur in zich heeft. Deze brush zorgt ervoor dat de kleur wat lichter wordt aangebracht.

Niet alleen voor een blush of poeder is deze kwast handig. De fan brush is ook te gebruiken om ‘fall-out’ van oogschaduw onder je ogen weg te vegen. Zo veeg je de restjes van de make-up niet dieper in je huid. Best handig toch?

Article Fan Brush 2

Fan van de fan brush

Het is een bijzondere kwast, daar zijn de meeste vrouwen het over eens. Maar het is toch een van de meest praktische make-up tool essentials van alle kwasten. Je kunt er alle vlekjes mee wegwerken zonder dat het vegen achterlaat.

Soms is het ook lastig om lichtjes een bronzer aan te brengen. De kwasten zijn vaak zwaar en je wilt eigenlijk gewoon een pure aanraking van je blush of bronzer terug laten komen. De fan brush creëert deze zachtere look perfect.

Ook met normale huidverzorging zoals een crème of masker is deze fan brush erg fijn. Je zult merken dat je het masker of de peeling soepeler aan kunt brengen met de ‘waaier borstel’.

Welke raden wij aan?

We hebben er 3 op een rijtje gezet:

1.

Golden Rose Fan Brush Fan Brush

Fan Brush van Golden Rose

Deze fan brush is heel fijn en zacht om je make-up mee aan te brengen. Het merk heeft een goede kwaliteit en zeker een goede prijs.

Bekijk op bol.com

2.

Sedona Lace Jumbo Fan Brush

Sedona Lace Jumbo Fan Brush

Deze brush is voor de wat luxere liefhebbers van brushes. Deze fan brush kan ook gebruikt worden om foundation te setten met poeder. Door de grootte is deze kwast ook perfect geschikt voor het aanbrengen van een body shimmer.

Bekijk op bol.com

3.

Ariane Inden Fan Brush - Make-up Kwast

Fan brush van Ariane Inden

Deze brush is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof van haren die de make-up nog beter aanbrengen van zelfs de beste kwaliteit haren van dieren. De kwasten vallen na langdurig gebruik ook niet uit.

Bekijk op bol.com
14962791 1253090924749960 2948887069821564024 N
Marit