Feestelijkekapselskorthaar
Get The Look

Feestelijke kapsels met kort haar

Door: Conny
21/12/2016

Met kort haar kun je volop variëren. Dit zijn de hipste looks met kort haar die het goed doen tijdens de feestdagen.

Kapselskorthaar

Side part

De zijscheiding speelt een grote rol in het creëren van diverse looks. Door je scheiding in het midden of naar de zijkant te dragen, zie je er totaal anders uit.
Zonder scheiding kan ook, wanneer je het haar bijvoorbeeld helemaal achterover kamt, maar de zijscheiding is toch wel een all-time favorite vanwege de veelzijdigheid en vrouwelijkheid.

Doe zoals bij Esteban Cortazar en trek een extra plukje haar door je scheiding heen met wetlook gel. Dit kan trouwens ook een vlechtje zijn en zorgt voor een 3D look. Het speelse effect geeft je de illusie alsof je een ingeschoren scheiding hebt of het idee van twee scheidingen in plaats van één.

Een andere optie is de schoolboy look, die je creëert met een diepe zijscheiding en een flinke dot wetlook gel. Mooi met een intense make-up zoals de donkere lipstick bij de catwalk show van Dior.

Kapselsvoordefeestdagen

Straight bob

Simpel en stylish, deze korte en nonchalante bob zoals we ‘m zien bij Chloé. Een look die weinig onderhoud vergt en er op een feestje, maar ook in het dagelijks leven goed uitziet. Laat je bob knippen in botte punten, zodat je lokken mooi vol ogen en je een Parisienne effect creëert.

Een pony is mooi wanneer je ‘m speels en luchtig draagt, maar een middenscheiding met lange pony die je naar de zijkanten draagt is ook cool. Zo krijgt je coupe een hippe seventies look. Wat texturizer in de punten maakt ‘m speels.

Straight Bob

90's bob

We love this look! Super feestelijk en een tikje 90’s is de bob met slag en lok, zoals we ‘m zien bij Lanvin. Door volume te creëren aan de bovenkant en de rest van het haar te krullen met grove krullers of een krultang krijg je een wavy en sexy effect, dat perfect is voor wie houdt van een tikje glam en het graag zoekt in de hippe hoek.

Deze coupe staat super met grote oorbellen, die extra goed uitkomen wanneer je het haar een beetje achter het oor draagt. Leg de focus op je juwelen met dit hippe, korte kapsel.

Minimalistichebob

Natural minimalist

Natural hair is het mooist wanneer het goed gevoed en verzorgd is. Door het haar aan de zijkanten korter te houden en langer bovenop, creëer je een cool look die zowel vrouwelijk als stoer is. Draag het haar omhoog en uit je gezicht, zoals bij Armani en Sadie Williams, zodat de focus volledig op je make-up of sieraden ligt.

Groom je wenkbrauwen, want die vallen extra op door dit minimalistische kapsel met kort kroeshaar. Ook tof om langere zijkanten in te vlechten naar achteren toe, zodat je hetzelfde effect creëert, zonder de zijkanten echt kort te hoeven wieken.

Author Conny
Conny