Header
Nieuws

Verdoezel fijne lijntjes met creamy make-up

Door: Conny
21/07/2016

Heb je last van rimpeltjes in het gezicht of droogtelijntjes? Dan is poeder je grootste vijand. Poederige oogschaduw, foundation of blush legt namelijk de nadruk op lijntjes en geeft al snel een craquelé-effect. Ga liever voor make-up met crème textuur!

Waarom crème in plaats van poeder? Crème make-up ‘versmelt’ als het ware met de huid, waardoor de huid gladder lijkt en rimpeltjes veel minder opvallen. Bovendien is het super makkelijk in gebruik, dus ook wie niet goed is in make-uppen kan hier niet mis mee gaan! De meeste merken hebben dit inmiddels ook ontdekt en een crème blusher, crème oogschaduw en natuurlijk een crèmige foundation met matte finish in hun collectie opgenomen. Kies voor producten met lichtreflecterende pigmenten erin, want die geven je naast een gladde huid ook een stralende glow!

In Article

Dankzij make-up met crème textuur vallen lijntjes en onzuiverheden minder op!

Ben je toch een beetje bang dat je gaat glimmen met alleen maar creamy make-up, omdat je een vette of gecombineerde huid hebt? Zorg ervoor dat je altijd een pakje blotting papers bij je hebt. Dit zijn kleine papiertjes die je op je T-zone drukt en die talg absorberen waardoor je huid minder glimt. Ben je ze vergeten en zie je er halverwege de daguit als een glimworm? Gebruik dan een tissue of toiletpapiertje waarmee je zachtjes je gezicht ontdoet van ongewenste glimmers.

Author Conny
Conny