1Hjillsander
Review

Fris de dag door met Jil Sander Sun

Door: Esmée
19/08/2016

Sun is sinds 1989 niet meer weg te denken uit de beauty stash van heel veel vrouwen. Wist je trouwens dat Jil Sander Sun dé favoriete geur is van Chantal Janzen? De heerlijke samenstelling die onder meer bestaat uit oranjebloesem, rozenhout en jasmijn, maakt deze geur tot een waar succes. Speciaal ontwikkeld voor zonnige dagen, daarom kun je Jil Sander Sun op die zonnige momenten dragen zonder dat je bang hoeft te zijn voor een beschadigde huid.

2 Js

‘’ Deze geur is heerlijk zomers! Wanneer ik dit luchtje draag krijg ik altijd complimentjes. ‘’

Enthousiaste klant van bol.com

Voor ieder wat wils

Wil je helemaal sunny ruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Jil Sander Sun is ook verkrijgbaar als douchegel. Na een zomerse douche kan je jouw huid zacht en soepel houden met een bodylotion met dezelfde geur. Kan je nou echt geen genoeg krijgen van Jil Sander, dan bestaat er ook een speciaal samengestelde sportvariant. Een frisse en energieke geur die zorgt voor een extra boost tijdens je workout.

1 Headerjillsander

Jij zonnig, hij zonnig

Vaak ruik je na een aantal uren je eigen geurtje niet meer, maar ruik je het parfum van een ander nog wel! Speciaal voor de man heeft Jil Sander een frisse, sportieve, maar sensuele variant samengesteld. Zonnige liefde gegarandeerd!

Img 3240
Esmée